Sunday, November 27, 2011

Aduhhh cantik-cantik hantaran kawin zaman sekarang.....

Tengok NONA sekarang ni..
Tak berkelip mata aku tengok barang hantaran Yasmin and suami beliau...
aduhhhh.....

dulu takde grand-grand....
akupun dulu hantaran buat sendiri......
kecuali hantaran time tunang yang aku order orang lain,

ambil dari blog oh bulan!

uish..memang cantik..or maybe sebab aku suker kaler purple kot......


hantaran Shaarin pada yasmin pun cantik...
macam pasu bunga english jer....(memang pun kan?)
nape lah aku tak terfikir hantaran cenggitu dulu..

last time ke Sayang You 'semua house'...mak aiii cantik giler hantaran..tapi tak boleh snap foto...

sayangnya...adik aku dah kawin....idok boleh aku try test bakat...ehehehehehhe

diambil dari blog herweddingdiaries.blogspot.com

cantikkan????

*_*
Me Naughty..me Netty

7 comments:

eRiNsZ said...

btul wehhh klo tgok gmbr kwin ku dlm albm terasa amat ktnggalan... hhhi tp ye la kn ank pon da duo hahaahaha

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cantik kan..zaman kita non ado cam ni hehehe

anisalya said...

ms BIL kawin bebaru ni, my MIL cakap org bkn nk tgk hntrn sgt dh. buat la mcm mana pun. jji ada. tp sy suka je nk tgk hntrn. first tgk pengantin. kalau dpt tgk hntrn mmg srnk.

notti netti said...

tu laaa.....cantik..hmmm...

Syima Syaz said...

tgk mmg rambang mata....
tp benda2 ala2 pasu tu mahal sgt lah kak.1 pasu dah brp ratus hengget...

hantaran saya pun buat sendiri je.. malas nak kuarkan duit utk gubah lagi.membazir je rasa

Anonymous said...

cantik sebenarnya kalau creative buat sendiri.

shahdiana said...

macam nak kawen lagi lorr...huhuuhuh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno