Tuesday, November 15, 2011

Rakyat Malaysia Carta Baaaikkk Punya Tertinggi OBESITI di ASEAN....

Eh! bukan aku....bukan aku..jangan tengok aku eh...
So far belum tergolong lagi dalam golongan Obes eh...
walau ramai dah dok perli kan..kan..kan....
diaorang pantang tengok KDNK aku kan..kan..kan...

eheheh...tapi...hmm dari sudut negatifnya..
memang tak elok obes ni...sebab takut kencing manis.....
and bila kita dah dicop ada kencing manis..memang susah nak reduce gula dalam badan (ibu mengandung terkecuali eh)

tapi dari satu sudut pulak.....menunjukkan bahawa orang Malaysia ni mewah makan....
makan gula.....makan segala macam....tu yang berebut orang luar datang sini.......lalu mewujudkan keturunan macam-macam.........

apa-apapun...dah 2 hari berturut-turut aku makan Mc D......bahaya ni....kena tukar dengan KFC pulak kui kui kui....

psst- maap...takde gambo obesiti diletakkan di sini....aku takmo kecik ati eheehheheehhe
Me Naughty..me Netty

2 comments:

shahdiana said...

hehehe..kurus sangat tak best peluk...

MamaEma said...

samalah tu mekdi dan KFC..tak boleh KFC Pizza hut lah dicari


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno