Friday, November 25, 2011

malam Semalam Tengok Vampire Suck Kat Astro...Vodo Punya movie..sebijik twilight ahahahah

Aku bukak je astro (balik dari kelas)
terus tersembul cerita ni......
sebijik ikut cerita twilight....ada bella, edward,jacobs...dan lain-lain..
tapi pelakon dia ntah apa-apalah..hahahahah
nak tergelak pun ada...nak lempang pun ada....
ahahaahha



haa...tu edward, bella...si jacons..siap ada hidung anjing lagi....yang best..siang-siang dah tunjuk ekor.



siap letak tabasco dulu tu..sebelum isap darah becca....ceh!



ni semua family cullen..ntah apa-apa...semua lapar darah...habis tukang hantar makanan delivery pun diaorang sapu.



kalau ikutkan..time ni edward selamatkan bella dengan tahan kereta...tapi dalam movie ni..edward tahan kereta menggunakan sorang mamat cina (kawan kelas bella)..habis renyuk leher ngan tangan kawan bella tu...ehehehehehe



jacob bertukar jadik chiwawa.....eheheheh..er betoi ke spell chiwawa?



hahah time ni lawak berahi.....tribes si jacobs....wah! keluar macho...tapi last-last menari macam ala-ala k-pop...senang cerita penari bogel la......ahahahaha seksi awwww.



hambik ko.....!!!





apa kes taring kat tengah-tengah kan?????

kalo ada masa..jom tengok cerita ni.........ehehehehehe

Me Naughty..me Netty

3 comments:

anisalya said...

cerita ni macam scary movie yg dorg dok combine cerita seram pastu buat lawak kat dalamnya. dah tak ada idea kot. tu yang buat cara tu. tp kelakar la cerita2 mcm ni kan?

mummy_ayu said...

aku tertebgok gak sikit.ntah apa2 tah.

shahdiana said...

ceta camni pening kot tengok..tambah bila ngan anak-anak...last-last langsung tak paham apa pun....adui...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno