Thursday, November 10, 2011

Belanja Mummy AYu Semperna Besday Dia..........Nanti Kita bachelor Birthday puloks....

Salam Semua..
baru muncul kan?
saya sibuk sangat kebelakangan ni....
nak prepare assignment, interview, birthday anak, wishlist tahun baru muahahahahahah
ok...
semalam saya off
so, saya belanja ini mak budak makan kat
new cafe....

SWEET CHAT CAFE at Midvalley
ni pun secara tak sengaja terjumpa time saya jenjalan kat NICHII....

jom layan gambo.....

ini Mummy Ayu
dia sangat happy....sebab semalam punya semalam
besday dia....

Ini saya...
saya pun happy..
sebab belanja ini budak dan beli satu kasut baru..
lagi!

 Ini makanan saya.....
Spicy Beef Pasta
cedap sangat...
dia letak kuah lemak kuning kooooo.......
RM13.90

ini Ayu makan...
cedap gak...
Spaghetti Black Pepper
RM10.90

Air saya
Lime Twist
Sedap...sampai balik rumah terus berak...
RM 5.90

 Air AYu
Iced Chocolate
RM8.90

Aku suka durian Pancake ni..
beso......and 
ahh! aku memang suka durian pun..
tadi SAYA...sekarang AKU....
RM 7.90

 Kami share makan ni together-gether
Pulut Hitam TongYuen
Sedap ler.....
RM6.90

 Haa..ni aku tapau sorang
sebab tak habis kan?
ayu tak makan ni..
sedap gak..
Bake Mac Cheese
RM10.90

 Haa..ni memang aku suker
suker giler..
best..pizza ni..nipis dan tak muak...
Chic Mush pizza
RM15.90

Penuh meja kami..
aku banyak order..
nak kasi besday girl kenyang.....
hik hik hik..
 Inilah tempatnya
Sweet Chat tu..
memang tak perasan kalo tak lalu bahagian sini...
hujung donia....
tapi ramai gak orang datang...

Haa itu pelayan dia..
abang pelayang tu macho-macho
tapi pakai baju pink comel..
hentam sajer lah!

oh! kalo korang nak makan sini..
korang suruh jer pelayan tu buat macam-macam..
menari ker..menyanyi ker...
berpidato ker...
sebab
Servis Charge dia 10%
RM8.12sen
and gomen tax RM4.87sen...

ehehe
sekian...
aku akan berkunjung ke sini lagi.......

one more thing 
for Mummy AYu

Harap Ko Suker Hadiah Dari Aku....
*_*


Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

harus la aku suka...
cantik sgt...
wah kalah aku kali nie..lambat buat entry..
entry aku kang tengahari baru kuar..pagie nie banyak entry Iris.. tq so much dear!!!!muah muah!!

~diAhOntHeblOg~ said...

nk jugak hadiah...nyibuk je..hahaha

mama tisya said...

kemain penuh meja..air ayu tu aku suka


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno