Monday, November 14, 2011

Construction Birthday Party TO DO LIST

wah...bersungguh-sungguh ibu muda sorang ni (aku le tu).......eheheheh
sajer jer rajin buat to do list...kalo ikutkan guna kertas sekeping pun boleh...tapi gatal nak buat buku jugakkan.....
sajer jer takmo jadi cam tahun lepas...langsung takde to do loist....cuma sib baik ada secretary tak bertauliah aku...siapa lagi kalo bukan Mummy Ayu...dialah tolong itu ini begitu begini.......
jadinya besday party tahun lepas so...so..jer...lagipun aku kelam kelibut last seminit kena gie kursus....last minit begitu begini...kan.........hambar jer party......eheheh

So...tahun ni aku nak buat kasi meriah sikit......and ada proper majlis..ada doa bagai (dah kena sound ngan bapak aku kan)........semuanya dah aku simpan baik-baik dalam buku to do list aku tu....
so far takde lagi benda tertinggal.......cuma nak settle kan jer benda-benda yang aku nak buat tu....

harap-harap semua list yang aku catat kat dalam buku tu.......menjadilah hendaknya...amin........

Me Naughty..me Netty

11 comments:

MamaEma said...

terbaiklah...

mummy_ayu said...

kan senang ada mcm nie....
pas buat to do list plak...bila nak buat nie, bila nak buat tu..ok?

Sidratul Muntaha said...

simpankan goodies tuk aku nett..
aku confirm kena gi langkawi..
ticket flight dgn job schedule,boss dah beri.
huhuuhh

Emy Omar said...

Wah!!!Sure majlis nanti kebabooom happening kan

syanasaid said...

kahgum ahkak

notti netti said...

Ayu- hmm akupun sepatutnya kena gie langkawi gak...tapi aku ada interbiu kenaikan pangkat..so cancel.

Emy- datang laaaa...

syana-0 ahaksss....kalo ko dtg lagi kagums...

shahdiana said...

net..jangan lupa list down kos tau...hehehe..buleh tiru..jangan mare

AyuArjuna BiGoshh said...

giler hebat, buat plan.....canteklah tu planner...kreatif dan inovatoif

notti netti said...

ehehehehe

Anis aka Mama Mila said...

Assalamualaikum kak...boleh tau tak kat mana akak beli construction hat tu?

sitijamilahaliman@gmail.com

notti netti said...

waalaikumsalam, saya beli kat kedai brg mainan kat lorong hj taib.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno