Friday, November 25, 2011

Berbunga-bunga hati aku bila tengok sms ni......


ehehehehehhee...........sukanya hati, girangnyaa limpa....happynya pangkreas........cuaknya wallet......tapak kaki malu-malu alah.....minta pakaian baru........huhuhuhu lalalalalaala..........
Me Naughty..me Netty

7 comments:

Nana said...

tu la ada tgk kt web shopping & sales tadi ada sale..tp duit je yg xde ni camane hehe

e!ya said...

salam jenguk2...saya suka gakkk..tp terpakse lupe coz bajet dah ada utk lain brg huk2..sedisss

mummy_ayu said...

amboi....suka nya dia.. :-)

dommun said...

Silalah borong kasut size 8 byk2 ye....Selamat Maju Jaya!!!!!

anisalya said...

hmmmm... jgn rambang mata ye!!!

shahdiana said...

akhir taun ni memang sales jela memanjang..nak-nak pulak ada bonus bulan depan ni..and awal taun gaji naik lagi...huhuhuuh

Anonymous said...

dlm hati aku plak ada taman bila tgk sms ni


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno