Thursday, November 24, 2011

Apa Kes Nak Jeling-JelingKan????????!

Ahhhhh.....hari ni mood aku okey....sejuk
sebab gaji masuk kan???so..bila time gaji masuk ngak perlu moody-moody...

aku cumer rasa seperti ada satu aura panas kat saluran darah aku jer malam semalam......

Balik dari kelas malam, penat-penat.......
tengok...tengok..parking lot aku kereta orang lain masuk...
tak tinggalkan nombor tepon pun..or nota ker?......damn ular you!!!...dia ingat ni masuk parking shopping kompleks kot?.....main sesuka hati jer kan?????.......

so, nak taknak aku terpaksa park kat satu parking kosong (dekat dengan parking lot aku tu)........setahu aku, parking lot yang aku masuk tu tak berpenghuni....maksudnya...takde lagi penghuni duduk kat no rumah parking lot tu......(setiap rumah ada satu parking lot) aku tau laaa..sebab parking lot tu...nombor rumah dia bawah rumah aku...and so far takde lagi orang pindah kat rumah tu.

tu yang aku selamba jer parking kan?.....
sampai rumah, mandi semua bagai, aku turun balik....kot orang yang parking kat lot aku tu dah keluar.....
Ye, memang dah keluar pun...orang tu cuma tinggalkan kesan minyak jer kat simen..lenkali tinggal le duit RM2 ker....upah parking free,
Tapi, kereta aku yang aku parking kat sinun dah kena block dengan satu kereta lain......ek eleh.....dah ada orang pindah masuk ke kat bawah rumah aku tu?....berdesup aku check....hmmm confirm!!!

..rumah bawah aku tu kosong.....aku turun balik kat kereta aku....hmm alahai......siapa pulak yang block kereta aku ni?.......(yang block tu kereta honda city)....

tak sampai 5 minit (aku kira-kira nak pergi guard house jer)...ada sorang fomfuan datang arah aku....macam muka pembunuh di tanah gersang jer......buhguk rupanya....

dia tanya aku...kereta kamu ker?....akupun cakap yer......

then boleh pulak dia sound....jangan parking tempat sesuka hati...siap kata aku takde otak......eh????...eh??? ko minah...budi bahasa ke laut china selatan betoi........akupun tanya...dia penghuni rumah sekian...sekian...sekian..ni ker?......dia tak jawab...tapi jeling sambil bukak pintu kereta dia..and alihkan.....ahhh setan la ko.....dah sah-sah ko bukan penghuni rumah ni......and apa yang aku agak... ko suri rumah jer......almaklumlah ada 2 kereta gamaknya..si suami parking kat lot rumah sendiri..ko pepandai parking kat lot rumah kosong and claim tu parking ko.......ada ke patut?.....1st come 1st serve la....

aku sajer jer kasi lambat-lambat reverse...sampai dia hon..ehehehe padan muka......kalo aku inform laki aku ni, mesti dia suh aku jangan keluar dari parking tu.......tapi takper lah dah parking aku yang tadi tu dah available......tak elok laa...lagipun parking lot aku tu best...ada kesan minyak...ko ada??????? ehehheeh

dah masuk parking lot tu...aku tak pandang pon muka dia..sebab tak cantik...scary!!!! aku terus tunggu lift...dia pun sama....boleh pulak masuk lift sama-sama tapi tak bertegur......aku keluar dulu.....sambil cakap.."biadap punya melayu..dah sah-sah bukan parking ko!"...terus blah...aku rasa dia jeling kot....tapi aku tak rasa apa-apa sebab dia cuma dapat jeling bontot aku jer...eheheheheheheh.......dia tak dapat jeling mata aku...kih kih kih.......dan yang paling best..ehehe aku suka part ni...pintu lift tu takmo tutup after aku keluar,...bukak tutup...bukak tutup ...bukak tutup...ahahahahahah.....memang lift tengah tu cenggitu....dah sampai 5 kali baru dia nak tutup....kah kah kah..hambik ko!!!.....kalo hati busuk, memang lift tu pun nyampah.....ahahahahah

apa punya pompuan....kalo ko rasa laki ko pangkat tinggi yang memberi hak untuk ko parking kat lot rumah tak berpenghuni tu...silaplah.....aku check.....rupanya laki ko tu skuad laki aku.....poyo!!!........belagak macam anak raja!....

haa kan tak pasal-pasal aku dapat dosa ngutuk ko pepagi ni......

sib baik aku tak jahat...cam botak dalam cerita juvana tu...kalo aku jahat..aku letak najis anjing kat tayar ko....biar ko samak guna 7 jenis air....huhuhuhuhu.......

BUDI BAHASA LOW CLASS!!!!!


Me Naughty..me Netty

6 comments:

Zue AnnaLeeya said...

jgn marah2 net pagi2 nih...
buruk nau rupe org marah2...
senyummmm.... kata gaji masuk hr nih....
ekekekekkk...

ch@ said...

hahaaa lift tgh blok B mmg bengong. nak naik lift tu kena berbahasa baik2.

Puan tia said...

ramai gak kan melayu xde budi bahasa.. kita sllu kena.. diaorg ade masalah idup kot..muahahahahahaha

Nad @ MamaZakwan said...

cam hampeh jek minah tu
saya yg tak penah jumpe hanya tau citer jek turut nyampah kat minah tu, huhu!

zh-ena said...

mak aiii garang jugak net nie

shahdiana said...

yoo..marah sungguh cik net...tapi btoi kan kalo cakap leklok kan bagus..kalo nak biadap sangat jom tengok sapa handal..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno