Friday, November 18, 2011

Maaf...maafkan saya ......betul saya tak sengaja....maaf Makcik Cleaner...maaf..saya taubat dah!...

Hmm...cam berdosa jer rasa kat makcik cleaner ofis aku ni....
hmmm....dah banyak kali aku mintak maaf tapi still rasa cam berdosa......

kes pagi tadilah......apa tak kena sakit pewut....(penangan order tomyam malam semalam kot....pedas giler!)
so.....aku sengaja tahan-tahankan sakit pewut ni..sebab rasa sakit lite-lite...

sampailah sakit lite-lite bertukar jadik sakit unlike......aku terus ke toilet ofis.....and terus masuk salah satu jamban........
oklah..dah membuang cam biasa...aku keluarlah tanpa tengok kat pintu toilet sebelah aku.....
lexx jer aku basuh tangan tengok cermin.......sambil sengih sorang-sorang.....(perasan comel lagi kan?)

ntah tetiba...without warning aku lepaskan angin pus-pus kuat tak hengat!!!!!!......
seyes! aku tak sengaja kentot kuat.......kalo aku tau ada orang, tobat aku rela tahan angin dari keluar.....takper..kena krem kat dalam usus buntot ni pun takpe.....asalkan takde orang dengar...
tapi time terkuntot beso tu...tetiba aku dengar orang melatah.....!
sepantas kilat aku toleh kanan and nampak acik cleaner tengah urut dada.....

Ya Allah....punyalah malu aku......nak coverpun tak sempat...xkan aku nak kata bunyi aku sendawa kan?....
takpun takkan nak cakap bunyi perut tengah berkeroncong lapar...dah sah-sah satu bunyi jer keluar kat saloran buntot..........

hahah..sistem saliran angin saya memang lancar kak..ehehhaaahahahaahaa...gelak malu-malu.

aku bukan apa...kesian kat makcik tu....sampai urut dada...terkejutnya pasal.....akupun terkejut jagak......ehhehehe....
seyes makcik...1st time saya kuar bunyi cenggitu rupa....saya pun terkejut haaa.....kena cek doktor ni.......

walaupun makcik tu kata takper..."manusia normal memang cenggitu"...tapi aku tetap rasa bersalah..sampai makcik tu kena sedut healer.......adeh laaa....sesak nafas kot........?????

eee..peringatan buat diri aku........berhati-hati pabila nak kuar angin...
buatnya orang yang dengar sakit jantung....tak pasal-pasal aku dicop pembunuh.....

adussssss!!!!!

seyes kak..ni 1st time saya berkelakuan cenggini.....betoi..tak tipu.......
maaf kak......

psst- harap-harap makcik tu tak demam.........
Me Naughty..me Netty

13 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

hahahahha..lawak la..tp kan..kua angin tu kan sehat..ehehe..same la kite suke ken...tot!!!

Nad @ MamaZakwan said...

hahahahahahahaha...!!!! lawak giler2 ya amat di pg jumaat! =D
suka saya membacenya...

harap2 takde la lagi insiden2 yang tak diingini berlaku di hari bersejarah arini, haha!

mummy_ayu said...

ha ha ha..ini ke yg ko nak cita kat aku tu.? memang la ko..sian makcik tu...

Sidratul Muntaha said...

huuhuh
kentot mmg sedap
nak2 klu tala ke org tersayang
sian makcik tu...
ko kena belikan nasik lemak!

~@mOi ~~ said...

kahkahkah,,,, sian makcik tuhhh.. seb baik tak pengsan dia! mcm bole imagine jeee btapa kuatnya kentuttkan akak!!! hahahaha

Lyana said...

hahahaha..msti makcik tu ckp dlm hati.."ish..budak ni..vogue kemain tp kentot sesuka ati jer..."..
mkcik tu sedut healer sbb x thn bau gas beracun tu..bkn sbb terkejut...

~Siti Hajar~ said...

sllu silent reader tp n3 ni tingin nk leave comment sikit...hahaha

Bc n3 ni trs gelak xhingat sampai opismate tya apasal, pastu sy suh bc, dia pn gelak xingat...hehehehe..adehh! cian makcik cleaner tuh...

mommyYen said...

alala..lawak tul nett.!
xpe,normal bah tu..

zh-ena said...

gila lawak la net nie

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahahhahahha aduhaiii lawak la ko nett kalau makcik ko dok dekat ko sambil tangan pegang mop dgr kentot ko dia melatah ketuk mop kat Vontot ko cam mana hehehhe

tp mmg nikmat time push angin bunyi kuat ni...lega rasanya

[-suziey-] said...

woiiiii giler xsenonoh..ko check x lps ko kuar tu ntah2 makcik tu fengsan..

shahdiana said...

ko ni wat lawak tak henggat btoi net....tapi benda camni memang tak leh kawal punya kan????

mimie.. said...

bhahahahaaa..akk ni lawak tol laa..nasib baik la makcik cleaner tu tak kojol kat situ..mesti dia dah hebohkan kat 1 ofis akk kan..lucu la.. :D


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno