Saturday, November 26, 2011

Permohonan Maaf-Minta Maaf Andai Ada Yang Terguris.....

Hmm...kadang kala saya menaip tanpa fikirkan perasaan orang lain...
maafkan saya anda kamu terguris...
niat di hati nak menunjukkan bahawa gembiranya apabila sesuatu perkara tersebut menjadi...
dan nak memperkenalkan lagi jenama kamu........
tapi...mungkin disalah tafsirkan....

tak apalah....
saya dah delete entry tersebut......
maaf dari saya sekali lagi.....

T_T
Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama rifQy said...

nape ni kak!! mungkin entry disalah erti kot.wpon na tak tahu pasal ape ni..

notti netti said...

mama rifqy-k.net terguriskan hati seseorang...hmmm......

mama rifQy said...

ye ke?? sabar ye kak..huhuuu..sedey kan kalo tetibe kite buat seseorang terasa hati ngan kite..tanpa sedar..lebey2 lagi kalo die tuh adalah insan yang agak close ngan kite..huhu..can't imagine !! mesti tak senang duduk..

nway..sabar tauu !!

mummy_ayu said...

apa cer nie babe? nanti story2 minggu depan key..

shahdiana said...

entry mana satu ni..alalooo siannya cik net..bawak sabar net..biasalah tu...yang penting niat kita lain bukan nak guris perasaan orang

Anonymous said...

anon- sometimes apa yang kita maksudkan lain...but orang inter prate ke lain..tu yang jadi masalah....apa-apapun i like your attitude....berani minta maaf....(silent reader)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno