Tuesday, October 18, 2011

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz Bermula Sekarang......Jemput-Jemput Join

Ok, Tuan-Tuan dan Puan-Puan

Seperti yang saya janjikan,

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" bermula sekarang.
"
"
"

Apa perlu kamu worang buat?.

Ok, senang jer.....
korang cuma perlu pick/choose one Birthday Party Theme atau Idea for my kids birthday.
Dah choose tema birthday party, korang cari gambo untuk birthday party yang korang fikir sesuwai untuk anak aku.
Kemudian, korang ceritalah sikit apa perlu ada di birthday party tu dalam entry korang.

Ni aku kasi contoh;

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz

Saya pilih Tema Candyland Birthday Party

yang perlu ada di birthday party anak-anak lelaki Notti Netti ialah;
Goodies
candy bar
Photobucket
cakes
Photobucket
Games,
Clown,
Ballons....,
type of menu,
bla..bla..bla...
bla...bla...
(Ke kreatifan anda diperlukan disini, lagi banyak gambar as rujukan lagi bagus)

haaaa itu jer..kan senang?
apa-apapun kreativiti tu penting......

syarta-syarat nak join? 
senang jer....nak hadiah kena ada syaratkan?
eheheheh...
*as usual korang kena follow aku..as aku akan follow korang balik 
(pada yang belom aku follow)
*Copy Paste Logo Contest kat atas nun and tepek kat side bar korang and entry contest korang, link kan sekali kat blog aku.
*korang wajib tag dua (2) kawan blog anda untuk join sama contest ni. And she/he must know about it. 
*jangan lupa link balik entry contest yang korang dah buat kat comment box aku ni. Kang meraba aku carik kang...susah wooooo.
*pemenang akan dipilih base pada sekretif mana korang bagi idea Birthday Party sebab idea korang tu la yang akan aku guna untuk sambut birthday party anak-anak aku 
(imran & irfan) tak lama lagi.

haaaaaa tiba masanya aku umumkan hadiah pulak....
seperti aku canang-canangkan...
hadiah untuk the best birthday party idea/theme akan mendapat:

 BeanBag Sigategi Junior 
(untuk seorang pemenang yang aku choose idea dia)

(Credit to Yana BeanBag (www.sigategi.com) sebab diskaunkan harga BeanBag)



AND.....


blogger yang mencadangkan idea/theme atau berusaha
mencadangkan pelbagai idea menarik 
pada entry korang akan menerima hadiah misteri....
heheheheh


Tarikh Tutup?
Hari ini until 18 OKT 2011 (Selasa)
yer seminggu jer aku kasik, sebab tema birthday yang aku pilih tu nanti, aku nak customize buat itu ini begitu begini.......*_*


Maka....
Selain Tonjolkan dada, apa kata Tonjolkan kreativiti korang dalam contest aku ni
mana tau boleh menang!!!!


SELAMAT BERKRETIP........

Me Naughty..me Netty

29 comments:

mama tisya said...

melepas nk menang sebba tk brp nk kreatif..tkpela kasi chance org lain

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
nmpk mcm senang tapi still kena buat research sikit

Diamilikku said...

mengundur siap2...sebab mmg tak creatip :(

zh-ena said...

kena cari idea dulu nie

MamaEma said...

saya cuba nasib kat sini..biarpun tahu tak kreatif

http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

Lyana said...

dlm proses pembikinan....wait ha...

~diAhOntHeblOg~ said...

Sy dah join!!

http://diah83-contest.blogspot.com/2011/10/best-birthday-party-themeidea.html

The Giveawaystuff said...

slm...wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

Lyana said...

Dah siap...

http://rifqizuhairi.blogspot.com/2011/10/contestthe-birthday-party-themeideafor.html

mummy_ayu said...

nak join..nak join..
nie link aku....http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

atien said...

join...

http://atienabila.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

Anonymous said...

wah! bestnya, kalo tak menang boleh dapat goodies birthday anak Net tak?

Reena said...

macam syok aje nak join sebab boleh jugak buat rujukan untuk anak sendiri nanti .Hehe

~diAhOntHeblOg~ said...

Cik Net, sy dah letak kt page banner sy ye...smlm tu lupe..hehe

deena awanis said...

dah join..

http://arvanees.blogspot.com/2011/10/cowboy-theme-birthday-partyyeeehhaaww.html

Mrs. Hilmy said...

salam,
sy dhjoin...

http://mrshilmy.blogspot.com/2011/10/birthday-party-themeidea-for-nettys.html


thanks

notti netti said...

ok..noted! ehehe suka suka

Yellow 2 Sweet said...

Saya dah join..

http://yellow2sweet.blogspot.com/

Sidratul Muntaha said...

salam nett
ni link aku
aku join yer...
arap diterima pakai..
muhaha..
jgn muntah sudahlah sebab aku pun mahu muntah lepas buat.
tima kaseh!!
http://setotnara.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

Alycia said...

salam nett.. Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

tq ;)

Nana said...

OK AKU JOIN
ntah hape2 idea aku haha

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

notti netti said...

ok..noted!

SyaNa said...

aku join ye tuan tanah

http://syanasaid.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

tq

notti netti said...

ok noted syana :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

fuhh sib baik sempat ...

ok nett i join jugakkk

http://giler-contest.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

Nad @ MamaZakwan said...

kak nett saya join di saat2 akhir
http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html

notti netti said...

ok noted! ehehe thanx guys.

zh-ena said...

ok net ena join,
nie link ena...

http://zh-bucuk.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

xtau naper tak kuar link yng ena tulis ikut contest..

CikSiti said...

tak sempat nak join :(


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno