Friday, July 2, 2010

Teknik-Teknik Persetubuhan Yang Berkesan....

uish! ko Net......!
Dalam bebanyak en3 yang ko dok fikir siang malam....
en3 Seks yang ko keluar????
Takot nak baca, tapi mahu makkkk ehehehehhe

Idok ler....
Kepala hotak nie naik gol fikir apa nak masuk en3, tiba2 terpandang muka MAYA KARIM terus teringat nak buat en3 Persetubuhan nie......(err..apa kena mengena persetubuhan dengan MAYA KARIM, Net????)
entah! jangan tanya saya...saya pun tak tau - titik!

okey uols2 yang teruja nak baca pasal tips persetubuhan berkesan nie...tarik nafas....yer...
tenang, muhasabah diri dulu,...make sure baca senyap2, jangan gelojoh...relax....

ok, seperti yang kita sedia maklum ya puan2,
seks amat penting di dalam keharmonian rumahtangga...pada manusia pada menatang sekali pun.
di sini Saya Notti Netti pakar (tiada sijil sah) motivasi seks anda akan menerangkan
gaya2 dan cara yang agak tidak terlampau mengenai cara nak romen pasangan anda dan sekali gus memberi kepuasan yang maximum sehingga after main si pasangan akan ketawa berdekah2...(ia menunjukkan bahawa peromen dan si kena romen gembira melakukan seks bersama )

Gagah Mak Lampir nie baca buku kamasutra versi alam maya...
sampai terbalik2 buku tu Mak Lampir baca....untuk pemahaman yang lebih jelas...

oke..kita mulakan dengan adengan yang ringan2 dulu. Isk takkan nak terus cerita posisi kot, kan saya kata bawak bersabar, bawak mengucap.........uols nie......dah! gie kesat air liur dulu.

Tak payah la saya cerita teknik kasi salam pada pasangan anda yer?...buang masa jer. Salam jer la.....apa nak susah!

kita mulakan dengan teknik titik panazzzz.......

si peromen  harus bijak (belajo tinggi2 mesti bijakkan?) mencari Hot Spot di setiap ruang badan si kena romen. Make sure si peromen terror mencari bahagian-bahagian yang paling sensitif si kena romen dan bagaimana untuk merangsang sepenuhnya bahagian-bahagian ini. Sama ada di leher, bahagian menara berkembar, peha, betis, telor yakni siku sekalipun (berhati2 yer, kemungkinan si kena romen stim tak hingat dan tak sengaja menyiku anda....maafkan je la dia yer....sedangkan nabi maafkan umat ini kan pula teman sekatil.) Ada yang bertanya, rambut tu dikira hot spot tak? err....bahagian rambut yang mana yer? ada banyak...rambut ada pelbagai jenis, rambut kepala ada, rerambut ada, rambutan pun ada (lambat musim rambutan yer?) yang mana satu? tapi kalau nak try, cubalah raba or cium dibahagian rambut tersebut, jika si kena romen buat muka bodo sambil mengemop lantai, SAH! anda kena buang teknik ini jauh2 ke dasar laut.

Teknik Urutan dan Ciuman

Urutan dan ciuman amat penting kepada pasangan anda. Kalau main masuk telo jer tanpa ada sebarang ciuman atau urutan baik korang suh jer pasangan anda tunggu depan pintu sambil kangkang 80 darjah. Anda balik opis buka pintu, kasi salamelekom, Nah! masuk jer....senang cerita...cepat pun cepat. Tapi anda tidak mahu begitu bukan?...biar sahaja jiran sebelah rumah saya menggunakan teknik tak glamour tersebut. Bagi saya teknik ciuman yang berkesan ialah sehingga meninggalkan love bite atau gigitan cinta. Dulu ada seorang kawan saya, sangat kasihan, yer la budak baik baru nak belajar la katakan....bila heboh dok sebut love bite, dia ngan pasangannya pun beradengan sakanlah, my kawan yang naif nie (iyolah kata baru kawin) buat lah love bite dengan cara menunjukkan giginya yang tajam dan secara otomatik terrornya mengkekoh aka mengigit (ya! gila gigit) leher pasangannya, tak kasi peluang!. Apa lagi melompat takut la itu laki. Yang tinggal bukan bekas love bite yang biru2 lebam...tepai bekas tapak gigi sebaris yang macam....ngeri nak cerita. korang jangan buat camtu tau, tak tau tanya, jangan ingat love bite nie main gigit kasi tinggal kesan gigi jer......love bite nie macam kesan peninggalan sejarah ala lebam2 manja gitu, tapi kalo pasangan anda curang, anda boleh kasi love bite dengan menggunakan penumbuk...kesan lebamnya memang meninggalkan kesan yang amat mendalam dan gila beso......tak caya, cubalah!

Teknik Mandi Kucing
Teknik mandi bersama ke?. Ya, berapa ramai yang melakukan aktiviti waktu senggang ini, angkat tangan!!!!! tak ramai bukan? kenapa? malu? jangan malu? mandi bersama juga merupakan faktor pengerat kasih sayang tau....disamping menjimatkan air dan sabun. Tapi mandi bersama bukanlah teknik yang hendak saya ceritakan. Ada satu teknik ini bernama teknik MANDI KUCING. Oh! jangan risau anda tidak perlu membawa kucing kesayangan mandi bersama. Anda tidak mahu diri anda dan pasangan anda bercalar balar dek penangan kucing yang naik sheh itu ataupun anda tidak mahu kucing kesayangan anda mati terkejut di bilik air pabila menyaksikan adengan separa sedar anda dan pasangan anda. Jangan lakukan begitu....jangan! Teknik Mandi Kucing sebenarnya ialah teknik memandikan pasangan anda menggunakan air liur. Jangan terkejut bila melihat pasangan anda menggeliat kesedapan bila anda menggunakan teknik ni.  Alah! jilatan ke body pasangan anda la ( PENTING! Make sure pasangan anda berbau harum dan mandi!) dan lagi satu, anda kena rajin, jangan malas kalau hendak menggunakan teknik ini dan jangan meludah pasangan anda. Ye la  mentang2 melibatkan air liur, korang nak short cut...main ludah jer...haa kalo kena siku, saya NOTTI NETTI tidak bertanggungjawab. FAHAM! lagi satu, bergotong royong la membuat teknik ini, kalo takat si kena romen jer kerja menjilat, jangan anda terkejut pabila keluar bersama ke shopping kompleks nanti, anda melihat lidah pasangan anda terjulur keluar dek kerana cramp/kejang otot lidah. Eeeee sian.

anda teruja sekarang?
dinasihati anda membaca berseorangan, mak sure pakcik cleaner atau teman sepejabat mahupun timun tiada berdekatan anda...saya tidak bertanggungjawab dengan sebarangan adengan samborono dari anda....titik! lariiiiii..........

oh! kita bersambung seketika nanti dengan pelbagai lagi teknik....saya mahu berpura2 membuat kerja opis sekarang. Chiows...

Me Naughty..me Netty

9 comments:

momguess said...

malu i
u buat n3 nie
hehehhehe
(tapi baca spai abis)

♥ QaseH ♥ said...

hehehe,,

sis ni lawak r,,,,

tp ader btl gak eyh....

bc umtuk pengetahuan jerk,,,,huhuhu

Oyat Yaza said...

WAKAKAKAKAAAA....
hangat tol topik itu...
very da enjoy...

ieda said...

yes naughty info .. :))

notti netti said...

momguess- eleh, cakap jer ko sukerrrr giler.

Qaseh- aku bg pengetahuan am ler..bukan saja2 buat lawak tau.

Oyat- ko dah terror...tak yah baca ehhe.

ieda- naughty but good neeeh.

Diamilikku said...

very the notty...

YanaNuar said...

kahkahkah...giler kelakor n3 nih kuikuikui..sampai kuar air mata sbb terlalu byk ketawa hihihi..

Thanx tuk info nih =D

nedababy said...

berderau darah aku tgk entry ko ni net..aku dah di chop giler sbb ketawa sorang2..the info is good..but u have your way to deliver it..good job darling..

Anonymous said...

sporting abiz la kakak nier....
hohohoho


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno