Wednesday, July 14, 2010

POST MOTERM CERAMAH DR. ISMAIL THAMBY, PETANG SEMALAM.- Maaf, ada sedikit kelucahan.....sedikit sahaja, tak banyak.....PART 4

okee...I rasa...I patut akhiri en3 ini....
berjelar-jelar panjangnya haaaa......
stimmmm jer budak2 opis I kang

tanpa membuang masa........
Dr.Ismail thamby menekankan.....perempuan seharusnya menjaga ehem mereka sebaik mungkin...jangan sapu apa2 krim sesuka hati...kalau tak pandai main tu...tak pandai jugak laa....
krim tersebut hanya akan menjahanamkan tisu2 ehem anda. Satu lagi, kepada sesiapa yang memakai pantyliner.....jika pergi membuang air kecil....buang lah pantyliner itu...jangan dipakai berulang-ulang kali......sehingga hamis......jangan berjimat kepada sesuatu yang boleh merosakkan sistem peranakan anda. Dan setelah selesai membuang air, lap lah seperti menekap2 bahagian sulit anda style atas ke bawah...jangan lap dari bawah ke atas..(dr punggung ke ehem la).....kuman akan senang hati menjangkiti area tersebut...eeeeeee.....

satu lagi, jika mahukan anak lelaki, dan anak perempuan...hmmm ini saya....ceritakan di en3 lain pula yer......
Saya rasa ini sahaja la buat masa ini, banyak lagi...tapi.....rasanya cukup kot uols semua faham dah kan?

Akhir kata...selamat berjimak, selamat mencuba......yang baik datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruknya adalah dari diri saya sendiri..pacar yang hina..
sekian.................
eheheheh

maaf...saya kena cepat......masa itu emas bukan?
Me Naughty..me Netty

7 comments:

Butang Pena said...

alaaa dh abis ke...
x sempat nak stim...
ngehehehe...
bg byk tips lg kak net ye...

;)

firahadifa said...

barvo net bravooo

notti netti said...

Butang- saja akak tak kasi ko stim...bior ko tercengang2...ehehehe

fida- ya...berdiri sambil tunduk hormat :)

cik puan akish said...

tu le psl..dh abes ropenyer....me pon x sempat nk stim lg..net2...:0

notti netti said...

tak baik....korang suh laki korang stim kan korang.....eh?..

Anonymous said...

salam net,
info u kasi bagus. i teringin plak nak tau mcm mana nak dpt baby girl/boy. share pleaseeee. :)))

-peminat hari2 baca blog-
hehehe

notti netti said...

anon- huk aloh....baru ingat hari nie taknak citer dah bab@ melibatkan zakar, adik chomel...mahupun dubur. muaaahahha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno