Tuesday, July 20, 2010

APA ALASAN I NAK KASI KAT MAYA KARIM NIE HA?????? korang tolong wei.

Salam Uols...hari nie masuk en3 lewat giler....
Hari nie I rajin nak mam***........buat kerja opis
bagus I nie...

So, lurus to the point!
Ikutkan hari Jumaat akan datang nie, I nak keluar beli barang2 buat kek
since on monday nextweek ada jualan bazaar perkep...
so I buat jual2lan sikit untuk buat beli baju raya and kasut raya..
(see, sapa kata keje gomen nie kaya?...I siap kena buat kek lagi untuk menampung hidup.....sob sob..)

So, dah buat pakatan jahat dengan kerani2 I utk shopping barang kek kat Bake With Yen......kata area lorong hj taib.....terujanyaaaa!!!! jumpa abg2 pon....! yang dok bersidai kat situ......ehehehhe, I tak kacau...saje jer suka tgk dressing diaorang......khelassss uols....!

Tapi.......yang tak bestnya
itu MAYA KARIM sudah dengar daaaaa....(tak sangka dia nyorok balik pintu...cis!jika ku tahu..ku kepitkan jer pintu tu...)
dan secara otomatik beliau memaksakan diri untuk ikut I...
walau I tak kata sepatah haram pun!

Actually I nak buat projek nie senyap2 jer...but itu MAYA KARIM sudah kasi sound system itu agenda......
so...ramai dah tau...isk...mau je amik racun kasi dia minum....

Jadi, kawan2 ku yang mempunyai otak geliga...apakah alasan kukuh untuk I menghindari MAYA KARIM
dan sekaligus menyingkirkan beliau dari join I beli barang kek..

bukan apa....(I baik...tak jahat) cuma....MAYA KARIM nie suka hina hasil kerja kek I...dia kata cantik tapi senyum macam sindir (macam...alah takat nie je ko mampu buat???) so kengkadang dia bandingkan kek I dengan kek anak dia.......apa2 pun semua kek anak dia power n pandai buat...isk.....maleh sebenarnya...

SO...help me...tolong create one alasan pleaseeeeee!!!!

ikhlas,
insan terdesak tahap gaban hold kentut.
Me Naughty..me Netty

17 comments:

cik puan akish said...

ckp ngn maya karim..nnti siap kek..ko kasi diye sket net..tp ko tpu aje benornyer..

Me_Lina said...

pakat je amik halfday ramai2... ahhahhaa... sure die xleh ikut...

Buburnasi said...

Apa kata kita MC? :) Alasan kukuh tuh.. :)

[-suziey-] said...

lorrr ape ke sangap btl MK tu..isk balik ni ko langgar je dia..

wei ko nk beli brg buat kek ek..aku mcm nk folo..hahaha..rs mau buat kek jgk la..tp xpnh tau nk beli kat mane..slalu beli kt pasaraya je..xbest btl..brg limited..roger2 ok

momguess said...

japs aku pikir
nnt aku dtg balik
hahahahaha

mummy_ayu said...

Net..idea...ko cakap je keta dah penuh...ok tak?
aku nak ikut gak tau...

Lelord said...

ekekekeke xyah bagi alasan sound derekkk jek
"ehh akak maya, aku x mo arr ko ikutt nyibuk je taw"

emy/mamasuri said...

hahhaa..
bt2 serius skit hari jumaat tu..
biar dia ingat ko ada prob..
pastu cabut lah...

nedababy said...

net..ckp jek x jadik pegi..ko ckp la..ko nak kena gi jumpa kawan lama yg x membolehkan dia ikut..or..ko ckp la ko nak balik tido tghari tu ke...or ko pakai telekung siap2 kata ko nak gi solat jumaat dgn hubby ko..haaa....mesti dia xnak ikut..kalau xpun ko kasi dia makan ubat tido or julab yg tidak membolehkan dia kuar dari opis..

notti netti said...

c.p akish- tak leh...mulut dia tu cam...errmm petir..kang habis dilobinya aku nie tak jujur amanah....kang sampai ke pengetahuan PM pulak...camno nak jawap..?

Me-Lina- last2 week dah pakat amik half day, hehe cakap nak enjet anak, takkan minggu nie nak cakap half day, nak enjet husband lak?....

Buburnasi- takleh MC, aku sihat segar bugar ketawa ngilai2 lagi nie ha.....kang kantoi...

notti netti said...

suziey- ko bior bteoi...anak aku kecikkk lagi haa......kang aku langgo dia, aku yg masuk penjara..sapa nak jaga anak aku? laki aku yak yak yea la.....
nak ikut?...buleh2....nak tgk brg mainan baby.

momguess- cepat! pikir!

ayu- eh! ahli jemaah menteri wajib ikut....

Lelord-aku nie kan baikkkk...

notti netti said...

mamasuri-aku mana pernah serius....wei...

baby-ko bior betoi.....aku dah guna dah alasan tu......

mila.ibunajihah said...

Net, ko n jemaah menteri keluar dr opis asing2..jumpa kat keta, wat ala-ala nak pi tandas sorang2, pehtu cabut arr.. tak pyh la angkut handbag bagai..nnti kantoi..ahaks.

notti netti said...

mila- x buleh gak...dia akan tau gak nanti........

Anonymous said...

U habaq kat dia, "Kak, ini khas untuk perempuan2 cantik yg berhati mulia sajer...and yg penting, upon invitation je..kalo rasa2 xdiwelcomekan...xyahla nak volunteerkan diri, kalo nak sgt volunteer, masuk je RELA!

NUR AIN ZULAIKHA said...

Semua xbley abis camno ni???
hahahaha!!
=P

notti netti said...

Anon- uissshh cam x sanggup jer nak cakap cam tu, kalo I wakilkan u bley??

Nur Ain- itu la pasal...camno nie.......


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno