Wednesday, July 14, 2010

POST MOTERM CERAMAH DR. ISMAIL THAMBY, PETANG SEMALAM.- Maaf, ada sedikit kelucahan.....sedikit sahaja, tak banyak.....PART 2

ok...bertemu kembali di dalam en3 halal sex education.....

seterusnya.....menurut kata Dr. Ismail Thamby, (mesti dia nie berbulu dada lebat) mengapa ko berkata begitu Net?......entah! I pun tak tau kenapa......sebab bulu lengan dia lebat kot......

ok enough, ko ke laut Net!
seterusnya, jika anda tiada mood untuk berjimak dengan pasangan anda,
sila nyatakan atau cakap pada pasangan anda.....beritahu mereka awal2.
jangan sebab nak jaga hati pasangan, anda pun layanlah. Buruk padahnya labuuuu...

bermain ketika sedang bermood menggeletis dengan bermain ketika tiada mood amatlah berbeza perasaannya, anda cubalah. Ini kerana ejakulasi atau kesan klimiks amat berbeza pada kedua2 mood ini. Cuba anda bermain ketika sedang tiada mood, mesti anda hanya mengangkang sahaja dan berharap cepatlah adengan tersebut habis, supaya anda boleh tidur. Berbeza pula jika anda bermood on menggeletis nak mampos!.....silap hari bulan melambung2 anda dan pasangan anda dibuatnya dan anda akan hanyut dengan perasaan gumbira...seperti mendapat kasut size 8 Charles n Keith secara percuma. oh! apakah!.


Mengikut Dr. Ismail lagi, ramai pasangan yang subur luar dalam, tetapi masih tidak mempunyai anak setelah lama berkahwin. Mengapa ini terjadi? seringkali kita menyalahkan pasangan kita dalam hal ini. Mengikut Dr., salahkan diri kamu sendiri kerana tidak berjumpa beliau. eheheheh
Di sini, si suami/isteri perlu memainkan peranan.
sebab itu kita kena tahu topik2 seks ini.
Bagi lelaki, sperma mereka kenalah aktif.
nak aktif macam mana net? bersukan kah?
haa..korang jangan tak tau, kopi boleh mengaktifkan sperma tau.
yang si pompuan pun jangan le time nak main tu paksa pasangan anda melantak kopi 5 gayung
tercirit pasangan anda nanti....
sabar, jangan gelojoh Tipahhhh, jangan...Tuhan murka.
ala, anda buat jer air kopi, hidangkan macam biasa..alaaaaah cam tak biasa buat air jampi untuk laki masing2 lak.
selain itu juga,anda boleh memanjakan diri pasangan anda dengan memberi mereka makan makanan laut seperti abalone, tiram dan karangan laut yang lain. Makanan laut dikatakan mengandungi mineral yang boleh meningkatkan kualiti sperma.
Jika suami or pasangan anda allergic dengan makanan laut, nak buat macam mana, guna je tips kopi. Tak pun anda paksa atau sumbatkan jer makanan laut tersebut di dalam mulut pasangan anda. Tak salah berbuat demikian jika keadaan terdesak.

selain itu juga, si lelaki harus memastikan bahawa sperma mereka cukup bilangannya.
macam mana nak kira tu net?
hai bijak?.....takkan nak suruh laki uols sembur sperma mereka kat telescope then besarkan guna kanta and kira satu2....jangan dek non...jangan.....jangka hayat sperma itu tak lama.....kejaaaaappppp jer..lepas tu expired.
I tak tau lah berapa banyak sperma, tetapi yang pastinya, ketika sedang bermain itu, agak2 pasangan anda dah klimiks atau nak terbesin atau nak tersembur dah
anda yang perempuan perlu memastikan sperma yang telah disembur ke dalam ehem anda tidak meleleh atau dibiarkan keluar. Membazir jer....kan kerajaan tidak menggalakkan pembaziran....
betul ngak?????
so cepat kutip sperma tersebut jika meleleh atau terjatuh.
Maksudnya, anda cuba sedut..er bukan dengan straw bijak!
tapi teknik kemutan/penyedutan menggunakan adik perempuan chomel anda atau EHEM anda.
anda sendiri tau lah macam mana....takkan I nak letak video youtube lak kat sini.
satu lagi, selepas disembur, jangan gatal ker bilik air..! duduk setempat dulu, jangan gerak......konon gelik la...tak suka basah la....bagi yang mahu anak, anda relax dulu, atau tidur ke, bagi sperma tersebut peluang mencari pasangannya di dalam tubuh anda yang montok itu. 

FAHAM!!!

bersambung lagi ke PART 3, saya mahu ke tandas.


Me Naughty..me Netty

6 comments:

cik puan akish said...

yah...itu betol.....pas men..kenela ilex2 dulu.....kasi reaht sebentar setelah penat bekerja keras...go net....lagi2...:)

notti netti said...

mak ai...cik puan akish..seram pulak I dengan U nie....sabar yer, bwk mengucap...sebut la ilahaillahhah....yer..sabar....

cik puan akish said...

agagagag..mak tgh sabor la neh net....cume terober excited ler...:p

notti netti said...

ya allah..kan I cakap..ngucapppp

momguess said...

knp anda ke tandas?
xtahan lah tu!!!!
hahahahah

notti netti said...

momguess-hamboi2 ko...menggeletis nmpk....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno