Saturday, July 24, 2010

Adakalanya sangat menyakitkan hati jika dapat sepisis lecturer begini :(

Semalam I attend class Multimedia. Seyes I cakap, I memang naif, blur tak tau apa2 pasal subject multimedia since it is our 1st class. So masing2 bengap sikit....sikit jer, dah panas enjin nanti...terror laaa...

So....during the class, datang lah this one lady lecturer yang at 1st I tot...hulamak she is so chomelssss....and so baik.....(saya selalu memberi tanggapan yang baik2 pada lecturer saya...eheheh tak tipu...! jadi tak perlu lariiiiii)...

This lecturer...hmm macam mana nak cakap eh?....she is not last semester punya lect....(I ask my senior about her)...she's new I guess...or new lecturer yang mengajar subject Multimedia at our faculty. Dia awal2 lagi dah tunjuk kerek uuu..

Ya la....she tot...we all nie bekerja....so...dengan ajar selaju superman..we all know everything la...tercunggap2 jari tangan I mencari butang sana sini semata2 nak mengejar arahan dia yang hmmm....ntah la..

come on la...nama pun we all belajar and still new with the subject...jangan ingat semuapun we all pandai....event tho she said subject nie tersangat simple and senang...tapi kalau tak ajar dari A-Z...we all still tak tau...the thing is...we need to know the basic things...before...nak master...benda2 yang susah....

Susah la macam nie...yang paling I menyerap tu, I panggil dia...I think with tone yang memang semua orang boleh dengar...and dia boleh buat do no!...adeh la....kenapa? I tot mungkin suara I yang nyaring nie halus..kok dia enggak kedengaran...tapi, bila I saw one of my friend call her (yang dok sebelah jer dari member I) still tak jawap..hmm sah! lah! dia taknak layan soalan kitaorang....tapi bising cakap kitaorang nie semuanya tak tau...namapun belajarkan...heeeeeee.......I think u deserve to be friend with MAYA KARIM la...baru u tau...kena maki kalau tak jawap soalan....

I hope she is the only one lecturer yang kerek laaaa......tolong ler...eeeee..nyampah..!! tetiba jer takde mood dengan subject dia (padahal this is my feveret subject) ceh! saja je mematikan naluri belajar I.

nyampah!
Me Naughty..me Netty

5 comments:

puteri cahaya. said...

me too! uhukk..

notti netti said...

kan aini kan? kan?

nedababy said...

ko bawak la remote control..agak2 dia ajar jek laju2 ko tekan butang slow motion net..

emy/mamasuri said...

aku tak suka nak bg impression elok2 kat lecturer aku..
bg impression elok..markah teruk..impression buruk..oklak..

notti netti said...

neda- kalo lah bole??????

emy- hehe sebenarnya aku pon lebih kurang gak cam komen ko tu.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno