Wednesday, July 14, 2010

POST MOTERM CERAMAH DR. ISMAIL THAMBY, PETANG SEMALAM.- Maaf, ada sedikit kelucahan.....sedikit sahaja, tak banyak.....

Yer,salam, selamat pagi, ohayo gozaimasu!!!!!!!
Semalam kan? I jadi pengacara majlis untuk ceramah kesihatan oleh Dr. Ismail Thamby, pakar Sakit Tuan. Sebenarnya tajuk ceramah is "Ceria Anggun Dan Sihat Dalam Menempuh Usia Emas" tapi, pepaham jer la, nama pun Pakar sakit Tuan.....so apa kelas cerita usia2 emas nie. So Dr. direct to the point.......
Let's talk about sex!!! 
haaa...korang semua tepuk tangan yeeeee......
Wah!!!! mak lampir ini juga turut teruja......SI MAYA KARIM nie pun sampai sekarang dok bercerita pasal hal nie...eeeeeeeee....borink lak dek.....(dia ada kat depan I nie......)
Ah! biarlah si MAYA KARIM nie bercakap sorang2....
back to our topic, I nyenyaris nak stim sensorang dengar dia cerita about seks. Nahhhh! sapa kata main dengan timun itu salah!!!!!....Dr. cakap ada yang main ngan pisang atau telur lagi.......
haaaaaa korang jangan tak percaya.............

Biasalah bila bukak cerita mengenai seks jer...hamboi-hamboi...makcik2yang muka berat ngantukkk tu lajuuuuuuu jer dengar, mata sorang2 bulat besar jer, ngangaaaaaa jer......(I tau la, I Emcee and duduk kat depan so, dengan jelas nampak muka akak2, datin2 yang teruja, yang malu2, yang buat muka menyampah.... and yang ngilai tak hingat.......ada gak yaang kemut...hmm stim kot eheheheheh

Dr. Ismail Thamby is very open minded kind of person.....tak ada ayat lapis2, cover-cover, dia laju jer cakap pasal seks. Siap tunjuk demo main atas kerusi lagi (haaa...tang tu I stim tengok....). sebab I stay 10 kaki jer dari dia...muahahahahahahha (ngucap ko net...ngucap.....)

Ok, I rumuskan apa yang diperkatakan Dr. menggunakan ayat I sendiri tapi tak lari dari jawapan doktor.
Since I pun pernah buat en3 topik Teknik2 Persetubuhan Yang Berkesan PART 1 n PART 2 nie.

Okee....lelaki dan perempuan mempunyai titik2 tertentu di body masing2 yang jika disentuh, secara otomatiknya si pasangan akan setim metim atau lupa ingatan seketika atau bertukar menjadi kuda tiba2. Ya lihat gambarajah di bawah. (saya tahu ramai pegawai, datin2, dan puan2 di ofis saya mahukan gambar ini...saya sahaja yang ada...since saya yang sempat salin website dr Dr. ehehehehe...kita perlu cekap dalam bab2 ini). Puan Maizatul akma....sila copy and print...anda mahu tampal di dinding ofis anda bukan?.


gambarajah di atas menunjukkan titik2 stim pada body 
lelaki dan perempuan.
wanita ada 10 titk stim yaknie titik2 itu bersepah antara satu sama lain, seperti penempatan berjajar rupanya.. Manakala lelaki pula turut ada 10 titik tetapi duduk setempat jer yaknie penempatan berpusat.(adakah kita belajar geografi???)  Erti kata lain kat situ...tang tutttttttt........je.
Oleh yang demikian, kalau anda hendak mengstim kan pasangan perempuan anda, anda boleh try sentuh atau cium di bahagian2 yang tertera di gambarajah. 
Manakala yang perempuan, anda toksah susah2 mengkejungkan lidah anda, anda main kat titik situ jer.....jangan gie merayap merata2...kalo si lelaki stim, jika anda cium lutut dia, makna dia tipu!
Yang perempuanpun jangan malu2 untuk memulakan sesuatu hubungan, anda boleh meminta, suami, skandal, boypren anda terus mencium di titik2 tertentu kegemaran anda. contohnya
"Bang hari nie, I nak u start dengan no 4 bang....no 4 stim sikit....lepas tu nombor 6 pulak...lepas tu nombor 8...lepas tu...sampai habis nombor....."
jika suami anda tertanya2 apa nombor 4 tu, haaaaa ini la gunanya gambarajah di atas...sila cut and paste dan tampalkan di dinding bilik tidur anda ataupun anda printkan dan letak disebelah bantal anda. Tak salah ketika sedang bermain, kertas ini dijadikan bahan rujukan....bukankah kerajaan menggalakkan rakyatnya membaca??????
anda juga boleh bermain sifir2 dengan pasangan anda ketika sedang berjimak...contohnya
'Abang.......10-5...jadinya....?"
maka si lelaki akan mengira dan mencium di bahagian nombor yang betul...jika salah...anda boleh terajang manja pasangan anda...menandakan jawapannya salah.....jika betul...anda boleh terus menyoal soalan sifir yang berikutnya.......sampai pasangan anda pengsan....ataupun jawapan mereka salah...kalau jawapan pasangan makin lama makin salah, bermakna....mereka tengah stim gila......

seterusnya...eh! korang jangan bawak anak korang baca en3 nie pulak....
walaupun sex education patut dipupuk sejak awal..tapi...er..er...lantak korang lah!
jangan salahkan I jika anak anda menjerit nak gambarajah di atas bagi tujuan mewarna pulak....


ada lagi...kita sambung sekejap lagi..
I mahu membuat kerja ofis seketika.
Me Naughty..me Netty

9 comments:

Miss Q said...

best entry ko ni netti

notti netti said...

Miss q- ada banyak lagi....

mummy_ayu said...

ko ni Net..kena letak simbol 18 SX tau..kang ada lak budak bawah umur baca kang...jenuh kena saman ngan mak bapak diaorang..ha ha ha..

cik puan akish said...

agaggaga.. iloike net....lagi2...i want more....ilmu neh babe...:)musti dipertingkatkan...

notti netti said...

ayu- takpe, aku dah sound kan...jangan bwk anak2 baca en3 nie sekali.....

cik puan akish- gelojoh u nie yer....eheheheh

cik puan akish said...

net:x berape gelojoh la net..mak sopan santun tau...

notti netti said...

ehhehee

~dYaHaHa~ said...

kak net, apsal haku baru perasan entry ko nih? owh ya, sebab aku tgk gugel pasal cara nak dpt anak ppuan..hahaha..gile lawak entry ko ni kak! aku gelak sorang2 kat cubicle aku nih..ekkekkeke..gelak lagiiii!!!! nak beromen pon boleh main2 soal sifir..ekkekkeke..tapi xpe, ilmu semua nih!

~dYaHaHa~ said...

kak net, apsal haku baru perasan entry ko nih? owh ya, sebab aku tgk gugel pasal cara nak dpt anak ppuan..hahaha..gile lawak entry ko ni kak! aku gelak sorang2 kat cubicle aku nih..ekkekkeke..gelak lagiiii!!!! nak beromen pon boleh main2 soal sifir..ekkekkeke..tapi xpe, ilmu semua nih!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno