Wow!!

Thursday, July 15, 2010

Tips Mendapatkan Anak lelaki- Dari Dr. Ismail thamby......

 I tanya Dr, tips2 untuk mendapatkan anak perempuan...tapi Dr. Ismail cerita habis sampai camno nak dapat anak lelaki sekali. huahuahuahaua..gila bagus ini Dr.

Tapi sebelum itu, I ada kidnap sikit sejarah susurgalur gen-gen dari blog hamba allah yang lain.


Mari kita lihat susur galur...gen gen XY kita. ada setengah dipetik dari laman 

Ok....apa itu kromosom?.....mengikut kata buku sains tingkatan 4 anak jiran sebelah rumah saya, kromosom ialah suatu struktur makromolekul yang berisi DNA di mana informasi genetik dalam sel disimpan (err..korang pempahamkan sajork)

Susunan kromosom bagi lelaki ialah XY, dan bagi perempuan XX. 
Tidak ada istilah AB ke..ZZ ker...CT ker.....
dah nama XY/XX jer...dah! jangan pepandai nak tukar.
manusia mempunya 46 kromosom
kalau ada yang lebih kromosom tu...sila buat derk saje.....anda tidak mahu dikidnap menjadi bahan uji kaji bukan?
manakala ayam mempunyai 78 kromosom..
gila banyak..patutlah anak ramai......bersepah2....! gile jeles!!!!
dengan ayampun ko nak jeles net!?

Bawang memiliki 16 kromosom
erkkkk? yang nie I baru tau....

Beras memiliki 24 kromosom..
betoi ker net? Iyeeeee...betullllll.....sapa yang gelik tu, jangan makan nasik...ehehe
bagus untuk diet!

lagi Net? lagi? kucing? biawak? sapi? MAYA KARIM?

ahhh! udah! kita berbicara topik nak buat anak! bukan topik mahu tau jumlah kromosom mereka2 ini...kamu mahu berjimak sama manusia atau haiwan kah?!!!!

emo tetiba......
ok sambung.....

Kromosom ovum (telur) wanita ialah X sahaja manakala kromosom sperma lelaki ialah samada X atau Y. (Gila tamak ini sperma lelaki)


Jika sperma X bergabung dgn telur X, maka jadi la anak pompuan. 
Jika sperma Y bergabung dgn telur X, jadi la anak lelaki. 
(kepada yang menginginkan anak pompuan...kita mesti hapuskan kemunculan telur Y ini....kita cuma mahukan yang X sahaja...ingattttt X sahaja!!!!)
So- pepandailah korang adjust yer?....yang nie tak perlukan pertolongan I. 
Di sini bapak memainkan peranan penting dalam menentukan samada bayi tersebut lelaki atau perempuan.Nah kaum2 adam...kamu mempunyai tanggungjawab besar di sini!
sila berusaha lebih sikit....

Sperma Y (yang bersifat kelelakian/macho/ego) adalah 'sprinter runner'-...atau pelari pecut..tapi cepat mengah! bak kata I..gagah perkasa tapi cepat expired......
Sperma X (yang bersifat kewanitaan) adalah 'marathon runner'-lari slow...santai gitu tapi cargas....tahan lama gitu.....tak payah cas-cas bateri.....minum kacip fatimah dah orait!
hidup wanita!!!!!!!!
Sperma Y sangat sukakan medium beralkali 
dan ia lemah/mati dalam medium berasid

manakala
Sperma X sukakan medium berasid dan lemah/mati dalam medium beralkali,

Jadi...mari kita teruskan.....


Tips untuk dapat anak lelaki

kita lihat dari aspek pemakanan.
Pemakanan
Suami kena makan lebih banyak makanan berasid  yakni daging , seafood....takpun kasi terus asid sama laki kamu minum....gerenti lagi cepat berasid......manakala isteri kena makan lebih makanan beralkali seperti sayur-sayuran, buah-buahan, susu-susuan, dan putih telur-teluran (telur kuning kasi I...okey..leh buat kek.)

Aspek masa
Bila masa yang bagus/ cargas untuk melakukan jimak?
Jimak mesti dilakukan tepat2 waktu subur (biasanya hari ke 14 dikira dari tarikh hari pertama haid). Jika korang degil nak buat sebelum itu, dikhuatiri sperma Y mati dalam 'perjalananan' innalillah......
 -tak sempat sampai dlm rahim. 
so sperma X la ambil alih sampai dulu, lalu tak tersengaja tersenyawa dgn telur-
maka jadilah anak perempuan
Tapi kalau uols taknak anak...takyah ikut hari ke 14....main jer hari2..
ada jiran tetangga korang kisah?.......

Aspek kedalaman
Kedalaman apa Net?
Suami mesti memasukkan penis sedalam mungkin ke dalam vagina, juga-supaya sperma Y tak payah berenang jauh-jauh.....letih ooooo berenang...tak caya tanya perenang negara.....!
Pada yang mempunyai penis yang panjang....baguslah...good! tak payah susah2....tapi yang mempunyai penis yang agak cute comel gitu....err...apa yang mampu I katakan...All the best! BERUSAHA!!!!!!!!!!!

Aspek kemuncak
Dulu time I belajar, I stay kat Kondo Kemuncak, seksyen 9 , Shah Alam..
Motif?????
ok.....maksudnya
Suami mesti sampai kemuncak selepas isteri.
(ooooo patut la En.Hubby selalu habis awal dari I....biasa nie!)
  jika isteri klimiks dahulu, dia akan mengeluarkan cecair beralkali, yang mana ini akan menyokong sperma Y. 
Ingat! Y tambah X jadi????
L.E.L.A.K.I
Ya...mari sama2 nyanyi lagu AF-menuju puncak beramai2.....!!!!
motif lagi net??????
jadi...sesiapa yang nak anak pompuan lepas nie..make sure anda 'best' dulu dari pasangan anda....jika tidak..terimalah hakikat yang anda akan dapat baby boy lagi sekali......

Aspek ke'ready'an
oke....kalau anda dah set time nak main lepas isyak.....(kenapa I pilih isyak????)
so dalam 15-20 minit sebelum bertarung, isteri kena basuh vagina/adik chomel dengan cecair beralkali. 
Mana nak dapat Net?....oh! boleh dibuat dengan campur 1 sudu kecil soda bicarbonat dan segelas air. Mana pula nak cari soda bicarbonat net????....Oh! I ada banyak....sesiapa yang buat kek tu..memang banyak benda alah nie kat rumah...muahahahaha
tak pun korang boleh cari di kedai menjual barang2 membuat kek sperti di Bake With Yen.
Tapi anda jangan tanya pula pada itu amoi...jenis soda untuk bersetubuh...mahu terkejut itu amoi...sambil melebel anda gila seks! anda mahu?????
cukup sahaja mencari soda bicarbonat...cukup!
sudah campur bahan2 tersebut, jangan pula diminum...isk...isk..isk..tak jadi apa deknon...anda tidak mahu jadi kek gebu bukan????? anda mahu kesan yang cepat? anda mahu minum terus??? buatlah...tak menjadinya....lihat sahaja I nie....boleh dikatakan setiap kek yang I buat di letak soda bicarbonat.....almost all the time I makan kek itu...tetapi tetap keluar baby boy...haiiishshhh....so..tidak perlu meminumnya........so apa anda perlu buat? air yang bercampur sesudu soda bicarbonat tersebut dijirus di area adik anda, cuci2 dan peram....lepas tu main.....
main apa Net???
La.....main apa lagi?.......isk! awat bengap nie......

Tapi......
Jangan la korang bijak sangat bila sebut jer cecair beralkali...korang ingat asid...uols jangan tau! jangan pepandai ambik sebarang jenis cucian acid...bahaya!
ya...walaupun tidak dinafikan cucian berasid tersebut akan memutihkan area adik comel anda......itu takpe la...bagus!
tapi....sanggupkah korang lihat area adik chomel anda berlubang nanti?
sanggupkah??????

pada yang sanggup.....uols boleh guna asid clorox, asid cuci longkang atau nak power lagi, asid getah.......
tapi apa2 yang berlaku sila jangan tunding jari pada saya...
sekian.....nanti2 kita sambung topik tips mendapat baby gegirl pula..
yang nie I suka....muahahahahahah

psst-/ wah terima kasih kepada teman opis mate ku....di minta membeli breakfast simple..dibelinya mc d...sangat suka...kromosom2 ku bernyanyi girang!!!!!!

Me Naughty..me Netty

9 comments:

cik puan akish said...

ok net mak tgu nk wat ank pompuan lak...chayok la net!!!

mummy_ayu said...

uih..entry semenjak gie dgr ceramah nie pasal seks aje..panas..panas...

elly hamzah said...

info yg best!cepat2 taruk tips utk baby gurl..kepingin nii..hehehe

CumiL said...

I loike!!! (^_^)

ieda said...

hukhukhuk .. kelakar lahh dikkk bukan kerana infoo nieh .. its a good infoo but for the rumors word yg u guna .. hehehhe

memang mu naughty netti lahh dikkkkk :))

firahadifa said...

macam masuk kelas bio jerk .. kromosm XY , XX , XYZ ader?? kekeke

firahadifa said...

macam masuk kelas bio jerk .. kromosm XY , XX , XYZ ader?? kekeke

[-suziey-] said...

aisey..ptt la dpt aQeel..haih..jgn 2nd pn geng aQeel udah ler..slalu aku kalah dulu..hahahahaha

notti netti said...

cik puan akish - muahahaha anda agak terus terang disitu

ayu- bukan aku eheheheheh.....roh aku...

elly- kepingin anak girl

cumil- eheheh thanx

ieda- thanx kak :)

fida- ha'ah...aku lah cikgunya

suziey- kita senasib sob sob