Wednesday, July 21, 2010

PENTING! Pengumuman kepada si penjual kerongsang....

Hiaioooo hiayeeeeee...!
Kepada semua penduduk kampung, bandar, bandar urban, metropilitan dan kawasan2 sewaktu dengannya...
ofis saya akan mengadakan jualan PERKEP besar-besaran pada hari Isnin minggu depan bersamaan 26 JUL 2010.
Sesiapa yang secara rasminya melebelkan diri mereka sebagai PENJUAL KERONGSANG...tak kiralah kerongsang apa pon...janji kerongsang/brooch......do inform me ya....anda mungkin nak berniaga di ofis saya di Bukit Aman......
Sesiapa yang berminat....jangan segan silu.....inform me cepat......
kawan saya telah menghubungi penjual2 kerongsang di sekitar Jalan TAR...tetapi dukacitanya dimaklumkan...mereka semua tiada permit........jika mereka tetap juga bersetuju untuk menjual kerongsang2 tersebut di ofis saya, bermakna...mereka dengan rela hati (selepas membuat jualan) menyerah tengkok mereka kepada pihak polis (sebab tiada permit)
Jadi.....sangat2lah menghargai kepada sesiapa yang berminat untuk menjual kerongsang2 tersebut. Yuran buka kedai sebanyak RM100 sahaja......
Jangan ingat tiada orang mahu membeli kerongsang di ofis saya......Jualan kerongsanglah yang selalu masyuuuuukkkkkkk!!!!
Oh! saya pula akan menjual cupcake, cheese cake...dan kek......sila2lah datang melawat ke gerai saya sambil mengeluarkan beberapa note wang kertas yang beraneka kaler tersebut...
oh! saya malu lah........lari manja-manja sambil tersipu....
Me Naughty..me Netty

11 comments:

Nidza said...

netti,

btul ke ada jualan?
kawan saya ada jual keronsang.
diorg ni ada IC....heheheh
mcm mana nak join ek?

email kat saya boleh?
fairytalesshoppe@gmail.com

kalo saya nak join pun boleh ker?

notti netti said...

Nidza...berminat? boleh no hal......nidza nak join? nak jual apa yer?....nanti I tya AJK bertugas,....

nedababy said...

ape lagi boleh jual net? mmm...lesen ape nak pakai? lesen memandu ke, lesen memandu kapal terbang ke..

puteri cahaya. said...

k.nett, kerongsang je ke? lain2 xleh? cam best jer,,

momguess said...

jual badan boleh?

Nidza said...

kwn sy ada jual keronsang.

saya jual officewear perempuan...
harga pun murah je... bermula rm15 je.

mummy_ayu said...

Ina, takut aku baca komen ko...

Farra Dhelina said...

wakakakaka k.ina wat lawak kat sini

Qaseh said...

best tp kenapa hari isnin...xdpt nak join..i suka jual2 u.kalo jual tudung boleh tak

notti netti said...

baby- apa2 pon boleh jual....lesen?...eheheh boleh jugak lesen kapal terbang, janji ko warganegara.

aini- bukan sbb kerongsang jer ker...masalahnya....ada 35 gerai...macam2 ada.....cuma gerai kerongsang je tak ada.

momguess- buleh! buleh! apa tak bulehnya.....akan ko sediakan meja dan tiang khas utk ko memperagakan kui kui kui.....aku rela jadi tukang jual....kerja ko duduk bersimpuh jer...

Nidza- dah email awak...

notti netti said...

ayu- apsal aku tak takut ahhh, suke lagi ehehehe.

Farra- eh! ina wat lawak eh....I ingat seyes tadi...nyenyaris nak booked satu kedai khas utk dia.eheheh jangan maraaa ahhhh..

Qaseh-alooo I pun x tau sbb musabab diaorg pilih senin, time tu gaji tgh kepok2 kot....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno