Thursday, July 22, 2010

NAK TANYA UOLS.....ADA BERMINAT BELI PB dengan harga murah tak?

Ok...short iklan yer....

Ada sorang kawan I nie.....dia nak jual Premium Beautiful (ala corset hitam yang fehmes orang dok promote tu) dengan harga RM 1000 jer....Harga asal RM 2k plus plus kan?.....Ini hanya RM 1000 sahaja. Boleh bayar 2 kali (yang ini ayat I, bukan ayat member I ..eheheheh mampos aku) Kepada yang macam berminat, do inform me okey?......di e-mail notti_netti@yahoo.com or kat comment box I pun bley.

Oh! corset nie seyes original punya, siap dapat beg dia yang kaler purple tu....(ori la kan? kan?)
so sapa minat...do inform me...insyaallah I guna kuasa2 yang I ada untuk dapat murah...eheheh Tipu......
Sekian....

psst- I tolong dia sebab dia dah feedup dengan bizness nie...katanya....I tak tau laa....

SAYA SUDAH SEPERTI MAHU DEMAM..ALAAA TAK BESTNYA!


Me Naughty..me Netty

17 comments:

Miss Q said...

Ahkak haku tanya bole buat installment x? Haku pn mcm nak la. Tp amik seluar dia saje bole? Haku kurus. Tp peha gabak. Kalo corset bole bg tetek "budak sekolah rendah" haku ni kasi up macam makcik jual gopisang, haku nak jugak lahh

BTW, haku dgr2 dr Kementerian Pengguna yg Hai-O bakal di blacklisted sbb dlm kelas dia ajar cr menipu / tdk beritahu customer ape ntah.. Gosip je laa nihh..

karipapsayur@gmail.com

Qaseh said...

mak oiii netti mahalnya...boleh beli gelang n rantai emas seutas ni...

ieyza said...

dear....
PB yg u offer tu saiz aper???
coz yg i tahu PB ader banyak gak saiz kan dan setiap saiz harga lain2...

notti netti said...

Miss Q- tu la pasal...member aku nie sebenarnya dah feed up....upline dia nie nipu jer kerjanya...tu pasal la dia jual harga murah nie.....tapi rasanya dia kasi installment....nanti aku try tya dia...aku pon kalo ikutkan nak seluar jer..ehehe tapi tak tya lg member aku nie.....asap aku tya n mail ko...

Qaseh- tu la pasal..memang mahal....aku dulu beli byr bulan2 kat member aku..tapi pakai tu badan tegap ler...adeh...aku tolong promote jer...aku kan baik ehehhe

ieyza- oh yer ker? ada size yer? u nak size apa ya? nanti I tya member I...rasanya ada kat dia pun cam tak byk..ehehe..eh! tak tau lah...apa2 kalo u minat I try tya...

Miss Q said...

BTW, aku size plg kecik. ikut nombor ke ikut XS gitu? XXS ada?

notti netti said...

Miss Q - nanti dulu aku check.......yer....aku bkan tau sangat.

Nidza said...

saya pun nak let go brg PB yg ada kat saya...

ada lagi 3 set...

utk bisnes hai-o kena ada plan yg mantap...saya tak mantap apa pun...

jadi, saya menyerah kalah utk menang

notti netti said...

nidza- jual nidza jgn tak jual.
by the way, member ko tu jadi tak nak jual kerongsang tu, AJK aku dah dok tya nie?....nak cepat.

Nidza said...

harinya?

dia ckp kalo selasa dan rabu takleh sbb dia masuk karnival UM

notti netti said...

uish...kan den dah ckp ari senin:)


hari isnin minggu depan 26 julai 2010...oke tak?....

ieyza said...

net.....
leh confirm kan tak??
i nak sgt2 nieeee
nak 2 set.....
leh byr installment???
kalau leh....nnt plz call i...
nnt i bgtau ukuran...
malu laa nk bgtau kat sini
coz i kan bear...huhuhu
macehhh net

notti netti said...

ieyza- oke2 sure no prob...nanti i email u...

ieyza said...

nie email i k...

ieyza83@yahoo.com

notti netti said...

ieyza- oke..I mail u

Juliaty said...

salam..ada lagi ke promo PB nie? size apa ye tinggal..saya mmg nak sgt2. anything email me ye juliaty.zakaria@t-systems.com

notti netti said...

Juliaty- still ada :) nanti I email.

Anonymous said...

1


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno