Tuesday, July 13, 2010

Soalan apa Patut I tanya pada Dr. Ismail Thamby?????

Siapa tu net? skandal terbaru ko ker?
eh...tak la....(malu-malu), I tak tergoda pun dengan dia, walaupun dia pakar sakit puan....
apa kes?....

kat sini, I nak tanya pendapatan uols....berapa hinggit eh?...eeheheh
tak ah...I nak tanya, pendapat uols, what kind of question should I ask him....
since i dilantik menjadi emcee tak bergaji.....petang nie.
so, I nak lah soalan yang membina sikit...
kalo soalan tak membina, memang banyak kat otak lucah I nie.....
nak jer I tanya, posisi apa yang confirm dapat anak gigirl....
mesti dia jawap kan?....nama pun pakar, kalo dia tanya I balik posisi apa I nak...baik serah jer nama pakar tu pada I...jadi notti netti pakar sakit puan eheheh syok gak....

so, ada idea tak? mana lah tau uols ada apa2 kemusyikilan......nak tanya, I boleh tolong tanya, and i akan forward soalan u pada keesokan harinya kat dalam blog nie.....jangan la malu...sharing is caring kan?......

tak kisah soalan apa pun, janji tak ada kena mengena dengan bini dia, anak dia, gaji dia or posisi dia kat bilik tidur...oke?........

please ya>.....?...I need some idea, kalo korang malu, just sms me...I akan rahsiakan soalan u......(esok baru I paparkan..mauhahahahahahah)

please.................
Me Naughty..me Netty

6 comments:

momguess said...

soklan nye...
doktor xnk kawin lagi ker?
saya ada kwn yg single lagi
cun, body mantop (den lah tu)
hahahhahaha

notti netti said...

momguess- er..er..er....

norliza_osman said...

hi net, nak petua ank perempuan ke? Nanti liza kasi.. liza dah try dan nampak gayanya berhasil..

Mila_ibu najihah said...

net, dr ni kira gynae juga kan?
bleh tak tanya, ada tak apa2 kajian mengaitkan ketidak hamilan/sukar hamil dengan penggunaan feminine wash. see, kawan aku pernah kata, lps dia stop guna feminine wash barulah dia preggy.
if ko rasa soklan ni canm tak kena takpela, just nak bagi kick start je ni..gud luck!

momguess said...

kelu lidah utk berkata2 kaaa?
hahahahha
sbb kenyataan den benar belaka kan
alalallala

notti netti said...

ya..tima kasih..akan ku tya...eheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno