Wednesday, July 28, 2010

Alaaaaa....tak best la macam nie...tipu-tipu....nak berniaga ikhlas la cikit....

Hadoi, ingatkan nak moody kejap jer...tup tap tup tap...bersambung lagi...
Penat la....macam nie.....sel darah merah tak segarlah kalau asyik moody jer....yaknie boleh menyebabkan kesan penuaan pada wajah..
eeee tak suka! tak suka!......

Nie haaa...
Kepada Pemilik Blog/kedai Tudung Princess Exlusive....tolong le kasi tudung yang I order. dah nak masuk 2 bulan dah haaa...duit dah bayar, kenduri doa selamat untuk my Starbuck latte dah dekat. Dulu beriya2 u mintak duit konon tudung dah ready nak pos. Tapi bila dah transfer Rm seratus lebey...u buat dono lak. Come on la....dek...I msg u, konon nya si tukang type msg tu kata u dah sambung belajar, and u tak bawak hp. kononnya u only can be contacted time sabtu ahad jer, bila I call sabtu x dapat, call lagi tak dapat, msg ..lagi la tak layan......came on la baby (see..time marah I can call u baby lagi)....malas lah nak report2 blog u...nak cari u pun bukannya susah...kamu ngak tau akak kerja apa ya....u kat UITM jugak kan?...hmmmm....tak best la dek...guna duit tak confirm halal tu buat bayar yuran Uitm....pergi kat blog u pon...u tak tunjuk my Pos trace Record......dek....tolong la cepat bagi alasan...sebelum akak yang susah nak marah orang depan2 nie...cari kamu....
adeh...nak berniaga sangat tu......agak2 kalau mak lampir nie tak halal kan...adakah kemungkinan satu nyawa ahli keluarga kamu melayang?....nasib kamu lah....saya tiada mood...

AYu! mari kita makan!!!! ko belanja!!!
Me Naughty..me Netty

16 comments:

puteri cahaya. said...

wah.. camtu sekali. teruknye org tu..

notti netti said...

aini- huhu ko dah kerja esok lusa...tau la

littlehumblelynn said...

sbb tuh x suke biz online nih.kalo yg kita kenal betull..x perlah..aku paling benci kena TIPU nih!!!!!!!

boleh jadi monster tau!!

momguess said...

bagi aku link nye
hahhahah

ko keje bukit aman kan
xreti2 nak buat apa yg ptt
lalallala


ayu!!!!
jom ikea
belanja aku sekali
sbb jiwa kcau skg nie

nedababy said...

payah org x amanah ni net..org nak niaga..dia nak niaga..pastu org dah byr, xkasi org brg yg di order..dia xtau ko tu polis, kang haa...kang..haaa..aku maleh nak ckp..sumbat selipar jek mulut dia

sweetie2010.blogspot said...

Salam Netyy,

boleh tahan juga harga tudung tu.. minta-minta la dia hantar yer. boleh melaram hari raya nanti..

notti netti said...

lynn- tu la kan...geram jer....rasa macam nak santau jer...

momguess- ala ko gi google...then type tudung princess Exclusive....memang terkuar blog dianya add. ko nak tolong maki pon x bley...dia tak letak comment box pon.

ch@ said...

aiii... sampai macam tu skali.
baru 1st time ke akak beli dgn dia?
akak kerja bukit aman? bukit perdana tu kan? hehe... dpn sogo?

notti netti said...

sweetie- itu la pasal...sedih tul....harap2 dia nyesal lah cepat.

neda- memalukan ahli perniagaan jer........kan? kan? kan?

mummy_ayu said...

sian ko....mintak minta la dapat nanti..amin...
ina (momguess) ~ apsal plak jiwa ko kacau tu?

notti netti said...

ch@-ha'ah baru 1st time beli dengan dia, tapi bila tengok record dia mcm baik jer......tapiiii isk....ha'ah akak kerja kat bukit aman...kat sogo tu...erti kata akak kerja kat sogo

ayu- ina tu manjang jer jiwa kacau.....jom kita kacau lagi...sampai jadi dodol.

firahadifa said...

apa lagi nett , transform la jadi polis chop gaban ko yg sedia berkhidmat untuk pertiwi2 kuat online shopping cam kite nieh!

ch@ said...

ok kalau dah kerja kat sogo tu, tau la apa maknanya... :D ngape tak cari tudung tu kat jln TAR je.
1st time beli ptt la, salah satu keburukkan membeli online ni.

notti netti said...

fida- wah2 wah2 sempat ko kutuk aku eh ehehehehe

ch@- takde, tudung nie macam norjuma pakai, ada diamond2 gitu...cuba g blog dia.

ch@ said...

hamboiii padanla susah nak cari. hehe, ok nnt kita terjah, tgk mana satu pilihan kakNetti

Nidza said...

sabar net..

mmg dia memalukan org yng berniaga online...

bg lg skli sms, ckp kat dia, kalo tak bg gak...repot kat melodi..ahaks...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno