Wow!!

Thursday, July 15, 2010

Tips mendapatkan anak perempuan pula- sedia? tarik nafas!

Now I know why're u guys nak sangat tahu tips2 nak dapat anak perempuan..
Lupa pulak I, malam nie khamis malam jumaat.....bermakna datangilah ke ladang2 isteri mu..bajaki lah ia......muahahahahahaah

ok..tanpa membuang masa.....short and simple yer...I ada meeting jap lagi
(cepat2! sediakan pen dan kertas!)
Tips Untuk dapat anak perempuan



Akhir kata selamat mencuba.....malam ini...ingat! 15- ker 20 minit, cepat2 cuci dengan air yang sepatutnya...kalo cuka habis...cepat2 hello neighbour sebelah...pinjam cuka.....ingat! cuka masakan..bukan cuka getah....kalo lopong susah kang........yang lelaki....errmmmm...pepandai korang lah!

dah buat...bagitau result esok..ok?
Good Luck!!!!! oh! jangan lupa print gambar 10 titik sedap di en3 sebelum ini oke?.....(buat rujukan....)
SELAMAT MENCHOBA!!!!!!

lari ke bilik meeting......

Me Naughty..me Netty
Aspek masa
Seperti en3 sebelumnya juga, Buat hubungan seks sebelum atau selepas 3 hari waktu subur. Macam nie. konon I datang period 7 hari. so...hari ke 8,9, 10...haid dah kering kan?.....leks dulu....bila anda perasan kat pantyliner or kat sepender ada keluar cecair jernih...haaa..itu bermakna time gatal merenyam anda sudah tiba. Anda akan tahu. Anda rasa setiiimmmm jer sepanjang masa. Ha!!!! itu lah tandanya...anda must berjimak dengan pasangan anda. Jangan pause-pause lagi. Time tu mungkin dah hari ker 11, 12, 13, sampai 17....ha....buat lah anak cepat2.......muahahahaha

Aspek kedalaman
Ejakulasi suami mesti berlaku agak jauh dari pintu rahim. (jangan memasukkan penis terlampau dalam). Sipi2 jer tau. Jangan over konfiden sangat... setakat cecah pintu rahim then kata dah masuk...baik tak payah main..buang masa jer....masuk setakat yang mampu.....kalau pasangan anda dah gian sangat..kata.."dalam lagi bang...dalam lagi bang"...sila jangan dengar cakap mereka.......bukan mereka yang berkata2...tapi roh gatal mereka yang bercakap. Karang keluar anak lelaki...anda juga dipersalahkan kononnya masuk penis terlalu dalam.....ala..pompuan...ada jer seribu alasan..! menyampah! (eh? ko bukan pompuan ke net?)

Aspek kemuncak
Oh! di sini, Suami mesti sampai kemuncak sebelum isteri. Si isteri harus memastikan si suami klimiks dulu (err..tapi I amat kurang selesa ini aspek...sebab selalu memang En.Hubby yang best dulu...yang I ternganga2...kira macam.."eh!? dah sudah?".....hahahah macam tu la...tapi keluar baby boyyyyyyy jugak...hmmmmmmm...so tak taulah tips yang nie boleh diguna pakai ngak....tapi apa2 pun anda perlu memastikan suami anda klimiks dulu. Pastikan betol2..kengkadang ada suami yang pandai berlakon......dia purak2 klimiks.....then sebarkat mak dia...kata kita nie batang kayu..tak gheti main.....cit! pooodaahh!

Aspek persediaan
Ha...nie lebih kurang en3 lepas, 15-20 minit sebelum jimak, isteri kena basuh vagina dengan satu sudu cuka dicampur dengan semangkuk air, kasi power...........menyegat!!!!! Biar suami uols rasa macam disengat2 gitu.........insyaalllah...uols will dapat baby pompuan...and for sure..I akan prektiskan cara ini nanti........errrmm ada ke cuka makanan kat umah I eh?.....
Aspek Pemakanan
Seperti biasa Suami wajib makan lebih makanan beralkali dan isteri harus ambil makanan berasid. Nak tau makanan berasid macam mana? sila lihat en3 sebelumnya.

5 comments:

[-suziey-] said...

lor aku slh amalan la ni..konon nk baby girl..dgn aku bantai mkn mknan berasid..citt....

nmpk x kesungguhan aku utk dpt baby girl??ekekekek

norliza_osman said...

Hai net, ni plak petua yang liza guna. Time nak bersama tu kan orang cakap posisi perempuan nya di atas, barulah kedalaman dapat dikawal. Kemudian selepas je bersama posisi tido tu mengiring kearah kiri. Letih tau tido mengiring macam tu. Demi anak perempuan kena jugak buat.. Pastu bile dah mengandung makanan dari bulan pertama sehingga 4 bulan seharusnya segala makanan seafood dijauhkan. Hanyalah daging and ayam, ade lah sesekali makan ikan.. Memang tak lalu, tapi telan jugak demi mu wahai anak perempuan.. Pastu segala makan yang agak masin dan berasaskan banyak garam haruslah dijauhi. Banyak kan memakan benda yang melibatkan kemanisan.. Tapi net ko jangan terlebih manis pulak, karang kencing manis pulak.. Dan jalan terakhir berdoa jelah kepada Allah agar di kurniakan anak perempuan.. Dan setakat ini usaha liza Dah berhasil.. hehe..

cik puan akish said...

orait net..akan ku print entry ko neh...wat rujukan....;p.

thanxs net tayunk!!!

notti netti said...

suziey- double chiet!

norliza osman- ooooooooooooooooooo.......tapi bila time saya berada di posisi atas ...suami marah..dia kata saya berat.....nangis T_T

akish- print dan sebarkan...yeehaaaa

chamizah said...

huhuu.. nk try gak la tips begini... nk gak usaha dptkan by girl.. tq 4 d info..