Wednesday, October 12, 2011

Tengok Wayang Cerita "The Thing" Semalam.

Yer..berjaya...akhirnya dapat jugak aku tengok wayang free belas ihsan Nuffnang and TGV Midvalley
Terima kasih GSC! terima kasih Nuffnang!!

Semalam sampai MidV around 7.45pm and beli barang dapur kat Cold Storage dulu
dah simpan semua barang dalam kereta,
terus ke kaunter Nuffnang at GSC MidV
seyes..time tu around 8.10pm, orang dah beratur panjang
and ada 4 kaunter (Nuffnang*Churp Churp, Hotlink, etc...)
aku ikut beratur jer...gamble.....tak tau and malu nak tanya
tapi takut "malu bertanya sesat jalan" aku pun tanya couple yang tengah dok asyik layan parter masing-masing
malu-malu alah aku tanya budak tu and nasib baik betul....line beratur untuk collect tiket dari Nuffnang.

So, dah ambil tiket kat AJK Nuffnang yang peramah tu...
aku terus jenjalan kat Charles & Keith, Toys'r us (tunggu husband datang-kami datang asing-asing)
husband datang pukul 9.00pm.....and siap beli popcorn, hotdog, air, jagung rebus......aku memang suka part ni.....laki aku tak lokek beli makanan masuk panggung.Sib baik jer tak boleh bawak masuk nasi.


Tapi laki aku cakap terus-terang yang dia nak tido.....aku faham, laki aku minat wayang melayu....ni aku ajak dia tengok cerita Alien, memang confirm tidur. Tapi takpe, dia dah datang nak teman aku kira besar rahmat dah tu, kalo dia takde....memang aku takkan datang, aku takut tengok wayang sorang-sorang...kan aku kata, aku tak gheti cari tempat duduk kat wayang.
Tayang kasut jer....sib baik laki aku nak tayang kasut.

Aku tengok sampai habis cerita "The Thing" dengan kotak pop corn tak lekang dari mata aku. Budak sebelah dengan partner dia sengih-sengih jer pandang aku. Maaf lah akak ni tak boleh terima tekanan tengok direct muka makhluk pelik-pelik ni. Boleh bawak sampai ke bilik air haaa....

Laki aku 1 half dah lending baik punya zzzzzz...second half part alien tu melekat kat body manusia yang sangat kasihan tu tetiba laki aku terjaga and melatah. Namapun, bangun jer terus tengok muka alien yang terkopak sana sini, memanglah tersekat nafas tu. Apa-apapun cerita ni ok lah (aku pernah tengok yang 1st movie The Thing-tahun tak ingat) laaagi gila punya scary. Yang "The Thing" baru ni pun scary gak cuma ending dia frust skit ahhhhh......cam tergantung gitew. Yang aku faham, alien tu masih wujud dalam body seekor anjing...haaa gitu laaa.....hero? hero adalah wanita yer.....nan ado hero lelaki. Hero lelaki yang aku ingatkan bebetul hero rupanya adalah alien...hampeh..baru nak suh diaorang berchenta.

Apa-papun, cerita ni buat aku takut jugaklah nak balik on the way lalu kat lorong the gardens menuju ke tempat parking, laki aku parking kat nun utara, aku parking kat nun selatan........
so sepanjang lalu celah-celah kedai yang dah tutup tu (around 11.30pm) risau gak aku kotnya alien tu muncul tetiba kan????......camno aku nak lari laju-laju...nak tanggalkan kasut aku???? No..No.....sayang ooooo.....

sanggup ponteng kelas semata-mata nak nengok movie ngan husband......ini movie pertama aku tonton ngan suami dalam tahun ni....kesian........

ada 4 tiket lagi..weeehuuuu!!!!!

tertonton KLIP 3GP- camno cerita tu boleh lepas panggung...aksi ghairah banyak..isk isk isk....
Me Naughty..me Netty

6 comments:

mummy_ayu said...

wah..berjaya gak tgk wayang...best2...

Nana said...

aku xjoin contest ni
tp semalam aku menang tiket wayang cite whats your number kt gsc tropicana mall
tu la psl klip 3gp ala2 porno jek

SuriHanna said...

syoknya u nett dapat nengok wayang free.. tingat masa first time ai tgk citer Pontianak Harum Sundal malam.. lepas movie singgah petrol pump sebb nak terkucil.. time tu terbayang bayang kepala pontianak tu terjojol dlm mangkuk tandas... mmg kecut perut...

Mr and Mrs Faez said...

Oooooooooooo patut laaaaaaaaa~ pemonteng!

anisalya said...

penakut ye net?

mama tisya said...

br bc entry ko ni sebab aku br dpt invitation dr nuff jugak..bkn tgv wei kt MV tp GSC:-p...nasibaik laki ko nk teman ye even die tdo...hehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno