Monday, October 3, 2011

Sempena Birthday Saya Semalam.....Saya Nak Buat Contest..eheheheheh....bersediakah kamu?

Oh! sebelum tu, pada blogger nama Bonda and Fiza....hmm saya still tak dapat alamat kamu.....yang telah saya terdeletekan dulu sob sob..(utk giveaway duit raya)...camne nak kasi hadiah ni sayang :(.............

ok..kali ni giveaway terbaru iaitu....jeng jeng jeng.....nanti saya maklumkan......

hadiah yang akan saya kasi hanya satu (mengikut pada situasi...kalo ramai..maybe ditambah..Maaaayyyybeeeee)

so far hadiah dah diconfirm.........yang menang akan dapat ini.
Bean Bag Junior......(insyallah)
berharga RM100.....



okee, apa contest nyer????......nanti Net update yer...kasi korang teruja dulu.........lalalalalala....

Me Naughty..me Netty

8 comments:

zh-ena said...

pasti akan ternanti-nanti hehehehhee

Qhaifa Nur said...

hepi bufday..

macam best je contest ni..

mama tisya said...

aku lama dh ngidam beanbeg tu dr zaman ko wt contest ngandung lg..hrp2 senang la contest kali ni..hehehe

bOnda said...

ko ni kan net
sebbaik aku tak majuk tau..
ahaks!
nanti aku post kat sini leh?
ko approve dulu komen ni kan?

jap aku test
:p

chup!
i want that bean bag!! i want it! aha aha

mummy_ayu said...

harus la..hadiah pun best...nak join..nak join!!

SyUhAdA said...

hepi belated besday sis..wah,sbr nk join..hehe~

iduraz said...

happy bornfday yer cik nett...wah cam best,nak try join gak la..

anisalya said...

bean bag. best je kan? happy belated ye tuan rumah!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno