Monday, October 3, 2011

Terima kasih pada kengkawan yang kasi kek comel-comel...kenyang kek aku ari ni..

Maaflah takde gambo....sebab Miss DSLR sedang di cas selama 6 jam sebelum cukup mature untuk digunakan.
Tapi apa-apapun thanx oyat, ayu, La, sebab kasi aku kek yang mini cake comel-comel tu.......uish ada 3 kotak kek kat aku sekarang ni...tiga-tiga ada kek kecik dari lavender, King's confectionery cake and breadstory. Kenyang gilos aku malam ni thanx yer kengkawan. Aku tengah mamam tiramisu dari ayu.

and thanx adik sebab nak belanja malam ni...kita ke restoran abdullah chan jer la yer...and thanx to kakak ipar nak belanja jugak but sorry ya, kita postpone dulu, adik wen dah chop dulu......ehehehe cam selebriti lak...

abang????? bila lagi.....takpe..spender tesco pun boleh jer......seperti yang abang sms tadi. Janji adiah...ngeh ngeh ngeh


 Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

kemain ..kalah artis ye..hehehe
**spender aje ko nmpk ye:-p

mummy_ayu said...

wah..murah rezeki ko yer...

Nana said...

hehe aku baru je nak tgk gmbr dari kamera baru tgh cas la plok

zh-ena said...

hadiah dr hubby tu yg lawak hehehehehhe
tak kesah la kan asalkan hadiah dr hubby tersayang


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno