Monday, October 24, 2011

2INTIM8 Contest- Aku support ko NANA!


haa..jom support kengkawan..
memang....Mummy Ayu mesti tercengang bila aku join contest nana ni
sebab aku memang susah nak join contest orang..
aku tau
tapi sebab hari ni aku tobat sikit
aku join jer la mana-mana contest yang ada depan mata aku ni.
so, kengkawan...
si Nana ni di join contest SAFI
kalo dia menang dia dapat gi Gold ost kat Sepang nun
kalo kita menang contest dia pulak..kita dapat memacam hadiah
setengah lumayang dari Nana pulak.
cara dia mudah jer...
korang cuma perluka 'suka' jer...
kat bawah ni.....


1. like FB SAFI - Sudah!
2. klik SAFI Peraduan KLIQ SAFI BALQIS Perfect 10- Sudah!
3. klik GALERI  like 3 gambar kami & nama KLIQ kami 2INTIM8 - Sudah!
4. buat simple entry pasal contest ni masukkan banner seperti di atas & backlink to this post. tinggalkan link & id FB korang kt komen box blog CONTEST- Beres!


(korang bole like sebanyak mana yg korang nak dalam sehari sebab permarkahan adalah berdasarkan 50% undian (like) di laman Facebook rasmi SAFI dan 50% lagi daripada pihak juri.
'
'

oh! Nana kata jangan lupa hebohkan pada jiran tetangga, orang kampung dan sanak saudara...haa apalagi??? jom heboh..and bikin gempak sama nana punya contest dan tolong sama dia......kan bagus sikap bantu membantot ni....sekian.....

Tarikh last vote pada 30 NOVEMBER 2011 eh.....

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

ko kalo join contest dh mcm wt entry jugak..pjg...hehehe

mama rifQy said...

hahhaha..kelakar la akak ni!! kite pon da vote utk nana

Nana said...

huwa...terharunya rasa,,
mekaseh nettt sudi wat entry ni aku suh wat simple je ko copy semenye hik2 i like..mekaseh banyak2....
hanya allah je mampu membalas jasa mu hehee

mummy_ayu said...

cayala.. :-)

aku busy giler pagi nie....
isnin..pas tu ada PA org tu mc, aku kena gak tempiasa nya..

notti netti said...

hehehehehehehee.....

shahdiana said...

nak try la jugak kalo masa mengizinkan...

zh-ena said...

panjangnya khas entry contest nie


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno