Monday, October 10, 2011

Aiskrim Magnum Amat Diperlukan Disaat Berlakunya Kesesakan Lalu Lintas

Semalam on the way balik ke KL dari Alor Gajah, Jalan sangaaaaat Jammed...
Nasib baik auto car....kalo manua...adehhhhhhh...
Semalam pakai kereta husband.....
Tinted gelap..memang mengantuk..lebih-lebih lagi jalan jammed........

 Huh Jalan Jammed dari Senawang Ke KL.......tapi saya tak kisah...sebab.....saya pasang lagu kuat-kuat and makan benda ni.....
 Magnum mini...yeah....ambil dari peti beku sebelum bertolak ke KL......

 Nampak jer mini..tapi tak nampak macam mini...dalam kereta terkial-kial nak bukak plastik ni...mata kiri tengok aiskrim mata kanan tengok depan jalan.

 SAooodap nyah!!!!!!!menggiurkan.....

 Sekejap jer aku dah makan dua batang aiskrim.....yam-nyam...ada 4 balance lagi...huhuhuhu...makan sensorang dalam kereta, takde sapa marah!!!

hehehe tapi dalam peti ais kat rumah ada laagi stock....banyakkkk oooooooooo.........
Magnum memang tak mengecewakan...!!
Me Naughty..me Netty

11 comments:

mama tisya said...

sedap wei...tk cair ke eskrem time jammed tu wei

Puan tia said...

hamboii terliuq hakak ok...heheh

zh-ena said...

sepatutnya lepas net mkn magnum nie jln mesti lancar sbb bg laluan kat net sebab kan bila pas mkn magnum nie jd Queen eheh

mummy_ayu said...

yum yum...

Nana said...

hehehe mmg sedap
nak2 tgk gambo yg sangat mantop skang kan

~@mOi ~~ said...

sedappp... tak cair ke aiskrim tu kak?? hehe

notti netti said...

aimi- takk...tak caair..aircond sejuk gilos.

zh-ena- tu la pasal.

notti netti said...

amoi- tak, sbb dalam kereta sejuk giler..lebih2 lagi baru keluaar dlm peti ais beku.

bonda dadif aka akish said...

nett..anak aku leh join ko....

suke la gile makan yem nih...

sesikit...ma.....yemmmm!

Sidratul Muntaha said...

sebab entry ko ni yg aku terbaca arini
aku terbeli magnum ni jugak dan melayan tghari2 dlm lab..
heavennya!!

Iela Fazielah said...

wah..sedapnyer.. tergoda!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno