Tuesday, October 4, 2011

Yeay menang tiket wayang dari Nanang.......yippe..kali ni nonton movie "The Thing"


ehehe menang kali ke dua movie dari nanang....last time tak dapat join sebab lambat check e-mail.....kali ni alhamdulillah.....ngeh ngeh dah daftar pun haa..yippe. Agak-agak Nana dapat tak tiket ni?.
Siapa nak follow saya ermmm?...BFF mesti tak boleh.....jaga anak...hmm husband mesti busy......ada sesiapa yang nak ikut?..sorang jer ni haa....

Me Naughty..me Netty

8 comments:

mummy_ayu said...

congrats!!!

mama tisya said...

tahniah..kira adiah ari jd la ni..kn aku ckp mesti ko bole dpt sebab yg 1st aritu terlps..wei ko tk dpt ke tiket wyg dr nuff 4keping sempena busday?

mummy_ayu said...

tu la..aku emmang tak leh teman..sowie la yer..

kakyong said...

wow bestnya dpt tiket movie free..

Nana said...

tak join la nett
hehe klw nuff ni jarang join la nett
sebab chance utk menang tu sangat susahhh selamat menonton ye ehhee

SiTi said...

best...!!! slamat nonton ye

zh-ena said...

tetiba angkat tgn plak hehehehhee

notti netti said...

zh-ena- nanti kalo hubby net tak mo gi..net inform zh-ena eh.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno