Monday, October 24, 2011

Ok, saya sudah ada Calender Cake Book 2012 pengganti Calender Cake Book 2011...eheheh

aku kalo bab-bab buku or buku nota...atau benda yang shantiks-shantiks ni..
memang aku maju ke depan eheheheh

haa..meh aku nak tunjuk..
semua catatan atau oreder cake, cupcake..
aku akan tulis dalam buku mewrah ni...
cermat aku jaga......sebenarnya..boleh je aku ganti kertas dalam tu..
gantikan dengan 2012 punya kertas/calender/schedule....tapi akukan gatal..
aku simpan leklok buku catatan schedule cake ni lepas berakhir 30 dis 2011.....
aku letak dalam lemari..
dan aku gantikan dengan
Calender Cake Book tahun 2012 punya..hehehe\kali ni kaler



'
''
'
'

PINK!
so..semua orderan cake/cupcake akan tercatat tarikhnya di dalam buku pink di atas..
eheheheheheheh
sekian...

oh! diary 2012 belom beli lagi.....hmmm

Me Naughty..me Netty

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

cantek kaler pinky2 :)

@e_da said...

cantekla... !

zh-ena said...

mmg canti...fov colour ena plak tu

Unlucky said...

love this post..i enjoyed much!!
you are so talented and pretty

In a Hindi saying, If people call you stupid, they will say, does not open your mouth and prove it. But several people who make extraordinary efforts to prove that he is stupid.Take a look here How True

shahdiana said...

bisnes bagus ni..pasal buku order pun sket punya bagus tu...:D


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno