Thursday, March 10, 2011

Dashboard aku jadi cenggini..kenapa eh???


Apa penyakit sebenarnya dashboard aku nie?..korang tau tak?..dari semalam jadi cenggini?.....tak dapat bonus ker?......

helped me..helped me....


Me Naughty..me Netty

8 comments:

liyana said...

org salu jd mcm ni gak, kena refresh byk kali je

Aleyn said...

Gulp...no idea...cuba cek kat forum

Ps : Cam biasa, I dah klik kat u nyer Nuff, jom klik2 kay

mama tisya said...

ko kena refresh byk2 kali..mmg akan berlaku..aku pn pernh gk

**wei spa tu naper tkleh byr lak..aku guna m2u

aneesz said...

me too have a problem...tetibe org x bole nak mengomen kat entry2....kalau tau camne nak solve problem tu tlg bgtau ye...thanx

bonda dadif aka akish said...

blogspot nih..mmg udah mengong nett...!!!

aku semalam 1 hari tak leh masuk..warghhhh tensen sgh!!!

mummy_ayu said...

aku punya blog selalu kena mcm nie..tapi refresh..ok jer...dia demam sikit la tu..

notti netti said...

ALEYN - THANX..:)

ooo oke kengkawan....i refresh jer.

firahadifa said...

aku pon penah jadi cam nie gak . tapi pas tu da ok balik.. :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno