Tuesday, March 8, 2011

Korang....jom ngandung sama-sama nak tak?

Ayu...jom ngandung nak?....

Rasa macam dah lama tak ngandung kan?...........aku mungkin habis sem ni bulan Mei kot....kita plan after Mei nak?.......probably 9 bulan bawak perut....hmmmaku boleh konvo dengan perot boyot.....what say you??????

eheheheh....bebudak classmate aku yang adalah jugak dekat 5 orang yang dah kawin pun...cam teringin sesama nak ngandung serentak...kalo cenggitu..kena main sama2 ikut timing yang tepat...
Semuanya angkara lecturer aku laa....kelmarin kamu baru dapat tau dia bunting 2 bulan.....anak dia masing-masing dah sekolah.....tetiba dia ngandung lak...uisshhh aku lak shok sendiri..sebabnya??? lecturer aku sorang nie pandai bergaya..suka jer aku tengok pakaian dia.....cantikkkkk jer dengan dia....anggapan aku mesti dia mengandungpun cantik........

So...aku pun rasa sikit jehles.....selagi tak dapat anak perempuan la katakan........ehehehheehehe.....tapi takot lak aiming tak kena...cam tahun lepas...aku seminggu berpantang kat kelas...sib baik xde apa-apa......tu semua aiming yang tak dirancang.....sib baik aku masih dengan member kelas yang sama lagi.......


Tapi kan best, ngandung ada geng.........eheheheheh leh berboyot sama2.......Aimi pun leh join......ehehehehehhe

pssst- ayu..aku takot nak cakap ngan ko...tapi aku beranikan diri cakap..baju ngandung yang mak mentua ko hadiah kan kat ko tu..yanjg kaler biru tu...er...er...dah berlobang...kena air beteri.....banyak lak lobang dia....er..er..itulah motif aku sebenarnya...tapi aku umpan cerita ngandung....er..er...ko tak marah kan?..er..er...nanti kalo ko ngandung, aku hadiahkan ko sepasang baju ngandung baru.....er...er.....kita kawan kan?...er BFF kan?..errrr
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

baju yg mcm kemeja tu ek..
ooo..tadi jumpa tak ckp, tak pe aku plan nak ngandung pun lambat lagi..ko dulu la..aku kasi ko dulu..he he he...try for girl plak..caiyok!! caiyok!!

Diamilikku said...

hehehehehhe....teringin jugak lahhh

@e_da said...

lawak la nett ni.. tp kalau ada geng baru syokkk ek.. leh tgk setiap perkembangan sesama

notti netti said...

ayu..tiheheh tihehehee..ala jom ah sama2...

dia- jom nak?

e_da- betoi tu..betoi....leh ukur..perut sapa beso dulu....

MamaEma said...

jom..hehehehe
'tahun ini memang meriah engan ibu pregnant...kat opis saya dah berjangkit-jangkit....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno