Wednesday, March 9, 2011

Pagi-pagi dah bau terbakar............bomba..bomba..help..help..

 

oh! gambar tu takde kena mengena dengan bau terbakar.....itu cik Guess size 8 yer....
salam semua, hari nie amacam? oke?....macam cepattt jer dah bulan 3...tup tap tup tap...bulan 4...then bulan 5.....dah masuk pertengahan tahun.....lajuuuu jer masa.....

sambung perihal title en3 atas tu...apa yang terbakar pepagi nie net???

huhu lalal, takde la terbakar mana pun...bukan jugaklah aku iron baju sampai terbakar, dan bukan jugalah aku bakar rumah aku...cuma pagi tadi time aku ke bangsar cocok duit, time tengah cocok kad kat mesin ATM maybank bangsar, tetiba jer aku bau hangit terbako.....aku otomatik pandang belah kiri aku..kot hantu api ke datang kan?....sebab aku sensorang jer kat ATM Bangsar tu jam pulak pukul 6.30 pagi.....
ooooo..ghupanya ada sorang mamat nie.....lepas isap rokok gamaknya....spoile betul....baru jer aku rasa bilik kat ATM Maybank tu wangi harum sejuk..tetiba bau terbakor nie....eee...scary....agaknya berapa batang rokok dia isap untuk mengekalkan bau terbakor kat badan dia eh?......aku cecepat blah...takkan nak duduk sebelah dia lagikan..habis keje cocok duit terus keluar...terberhenti kat pakcik nasi lemak sedap kat depan Maybank tu....aku kiranya orang kedua lah tengah tunggu turn......then, tetiba bau terbakor lagi...aku pandang belakang...oh! bukan orang yang sama...ini orang lain...ada one Chinese Man sedang membakor dirinya (isap rokok)......aku macam..alaaa..janganlah isap dekat2 aku...kang bau perfume aku bercampur ngan asap rokok....so aku kesot sikit ke depan....mamat kat depan aku pulak sorok rokok kat sebelah peha dia.....adehhhh...kuat juga merokok orang sekeliling aku ni...
tak masuk ofis lagi.....lagi dasyat bau terbakor.....

psst- Kesayangan sayapun kuat merokok, sebab tu terpaksa letak blue hippo...

Me Naughty..me Netty

4 comments:

bonda dadif aka akish said...

kasot lagi!!!

haiyakkkk...nett...wakap aku barang 2/3 kasot ko tuh....

ala...tp tak muat..kaki beso gabak ko nih....ahahahahahh..aku size 6 aje...

=D

notti netti said...

bonda dadif - eheheh sabar naaaaa..

MamaEma said...

suami saya pun merokok...terima sajalah...

notti netti said...

huhuhu...ya..reda jer la...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno