Wednesday, March 30, 2011

Tadi terlelap 4 minit.....boleh pulak mimpi datang....

Aku letih gamaknya, sebab drive ulang alik melaka-kl.....makanya tadi aku tak tersengaja terlelap depan laptop.
Macam-macam aku mimpi....tak silap aku 4 minit aku tidur...adalah dekat 3 mimpi datang..uissshh dasyaaat

mimpi pertama - aku kat dalam kelas (giler buruk dah kelas tu- macam old school)...boleh pulak aku dok lepak gossip-gossip sambil control cute dengan kawan-kawan..then aku teringat yang aku ada exam kat bilik sebelah..aku cari punya cari slip exam, tak jumpa..aku kaget!

then terus switch mimpi ke dua, boleh pulak aku lepak dalam longkang borak2 ngan member aku, aku tanya dia, dia sihat ke idok, dia macam mana....
then mimpi ketiga, kawan aku cakap goodluck kat aku and tetiba dia kasi hint.."Net! kuruskan sikit badan tu, dah gemuk lah"...\

terus aku terjaga.........makkkk aiiii scary kot, mimpi akhir tu....

psst- sib baik tak mimpi boss...
Me Naughty..me Netty

1 comment:

[-suziey-] said...

haaaa aku suka la kwn ko pny pesanan..hahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno