Monday, March 14, 2011

Pada sahabatku yang tak boleh upload gambar tru handphone...nie entry khas....Cupcakes in Donut Box......


yang nie donut box kaler krim.....cute gitu...ada 8 bijik cupcake vanilla ngan marshmallow....

satu lagi kaler cekelat...tapi cupcake sama Vanilla with marshmallow

Harga RM30
sekian

untuk pengetahuan kawan2 ku...semuaa nie dah sold out ya.....
box donut yang masih ada kat aku, kaler cekelat gelap and kunin.
sekian.
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

comel nya bekas donut tu....
nak beli bekas je leh tak? he he he

@e_da said...

heheh betul.. betull.. nak beli bekas donut yg cantik tu jual tak nett

[-suziey-] said...

order aku cemana????

notti netti said...

ahahah, nak bekas?..buleh jer..tapi tinggal 1 kaler kunin and dua kaler chocolate gelap.

suziey, aku sms ko jap lagi.

notti netti said...

ahahah, nak bekas?..buleh jer..tapi tinggal 1 kaler kunin and dua kaler chocolate gelap.

suziey, aku sms ko jap lagi.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno