Wednesday, March 9, 2011

Jom Cuba Petua Kekal langsing ni.........

Ayu! Sila Beri Perhatian.........dan jangan nangis kalau aku kurus serta merta........

Tadi aku buat kerja ofis, dah settle..terus jenguk jap blog yang singgah kat shoutbox aku.....mana yang aku klik terus keluar cara2 dapat uwang..memang aku caci dalam hati....mana yang keluar blog tu, confirm aku follow or ikut...mana yang tak letak link...aku tak leh buat apa yer.......

Makanya aku klik la pada blog http://sazahaiza-resepi.blogspot.com banyak pasal Petua and Resepi.....and banyak jugaklah yang aku baru belajar and baru tau.......hidup pun baru separuh jagung.......tak macam nenek aku, dah ranum......okey, usah ditukar topik kepada nenek aku......bercerita perihal blog sazahaiza nie, banyak tul petua dia..and salah satu petua dia, memang aku nak ikut..apa petua tu?????







Haaa..tu tuannya blog...aku perasan, aku pernah jengguk blog nie dulu...cuma lupa, kat realiti or mimpi?.....
akak nie banyak petua.....yang petua perfume tu baru aku tau....selama nie aku main spray jer dari atas kepala sampai bawah tapak kaki..tu perfume cepat habis.....aku kan budget nak wangi sampai kelas malam.........tak salah kan? ehehheheheehe





haa..tu..tu..cer telek betoi2......PETUA TUBUH KEKAL LANGSING....
haaaaaa......senang jer...bahan2nya..chicken village nya telor, honey and ginger...
senang je..bahan2nya......
sooo..aku akan cuba....kalau aku kurus, korang follow...kalau aku still debab...pon korang leh follow gak..aku tak kisah..........aku kan comel.....

sooo...sesiapa berminat...jom kita ber'petua' kat blog akak SAZA.....

Me Naughty..me Netty

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

tenkiu nett... aku akan menyinggah kt blog akak tuh... aku pon nak langsing jgk... mehla kita sama2 melangsingkan diri hokeyyy.... muaahhhaaaa...

[-suziey-] said...

babe! jumaat ni lunch mau?

notti netti said...

suziey- wokeh set!!!

mummy_ayu said...

telur..mentah ker? tu yg aku tak lalu tu...

Suziey ~ aku msg tak balas, aku komen kat blog ko tak jawab..ari nie pun ok kalu berani..he he he


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno