Monday, March 14, 2011

Tetengah malam time tengok movie vampire, boleh pulak haku ngidam burger.....

Ya, today takde gambo kasut sebab aku malas nak snap...buley?.....

Semalamkan? after I hantar my beleved mr hubby kat depan pintu rumah....dah elok jer fikir nak masak nasi goyeng kan?.....tapi ntah camno..tepat jam 7.45pm after hujan dah tak lebat, I terhingat nak makan burger la pulaksss...namapun perut boya.....

Makanya, I bergegas turun depan rumah konon nak order burger 3 bijik kan?..2 untuk I, satu untuk laki I.....tapi malangnya.....haiyooo kedai burger totop la pulak...(sebab hujan anjing dan kucin sebelumnya).....

Frust giler you....I takmolah burger mek D....sebab dah boring, I nak burger yang bebetoi burger tu...yang jual kat gerai2. SO..terfikir, kat dalam peti ais ada daging burger ramli...I cuma perlu beli roti burger jer but hamper gak, roti burger nan ado kat kedai seven eleven or KK Mart. Hadoiiii..perut tika after hujan memang ngengada sikit...so I beli jer roti high-5.

Balik rumah, terus panas kuali sambil bukak tibi.





haa..tu bukan kuali kotor eh...tu butter yang dicairkan.....nampak scary kan?.....




Then I kasi tepek 3 keping daging burger bang ramli....tak hengat! sampai 3 ko main ya net! rakus!




kemudian, kasi taruk telur...kasi bunkus itu daging.........yaa...leleh air liur..memang nampak macam scary and kotor...but itulah donia....yang scary and kotor tu yang besh!


Ya, kemudian dah masak....letak atass roti then letak mayonis and cheese and cili and tripple kan daging burger itew...orang tamak la katakan......

Aik? dalam gambar nie tak nampak tinggi...tapi sebetulnya tinggi tau...dah namapun 3 lapis.....I tak letak sayor...sangat marah..sebab sayur yang ada dalam peti ais hanya carrot (untuk minum jer) dan petai. Takkan nak letak petai kot kan?......

tapi syedap, sampai tangkap leleh koooooo.........tu nampak tu..partner kat sebelah tu...pemangkin obesiti aku.....nak2..aku makan depan tibi time sedang elok jer pontianak orang putih geget tengkok mangsa dia..sama cam aku geget daging burger tu......rakus..........

eheheeheh...past nie aku nak ngidam apa pulak?........

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mamasuri said...

wah nafsu ni nett...
ko mengidam2 ni ada apa2 ke???
ermm...

storyfromme said...

burger buatan sendiri.sedap2 :)

[-suziey-] said...

syabas! anda berjaya menaikan kalori anda dgn kadar segera..ekeekke:D

mummy_ayu said...

3..3 net..cayalah!!!

notti netti said...

ooooo..baiknye korang kutuk aku dalam diam2 haaaa

mama tisya said...

oit goreng daging burger byk tul ltk butter...:-p

aDieyZa said...

kalau dah mengidam tu, mesti sedaya upaya nak buat/dapatkn jugak kan?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno