Monday, March 21, 2011

Tengok gambo Mak Farra dhelina makan doyan......tetiba tekak nie kecur nak makan doyan.......

tapi apa kan daya orang rumah tak suka doyan....
kesian pulak..kang bawak balik doyan dalam rumah...kita sedap2 makan
orang rumah kerja opis lak penin kepala bau doyan....

see...see...cik google pun banyak simpan doyan!!

huhuhuhu tapi nengok doyan dalam mangkuk penuh kek dalam gambo farra dhelina...mak aiiiii terharunyaaa rasaaaa..............
dulu kecik-kecik, arwah opah selalu bawak lepak kat tepi jalan raya kat Ipoh...berlonggok-longgok jual doyan kat tepi jalan...kat situ pot makan doyan...tak cukup makan..bawa balik satu guni kenduri doyan..tu yang rasa keballll jer makan doyan tak pening-pening........darah dah sebati ngan doyan........

sekarang nie?....arwah dah takde...mak bapak lak jauh nak ajak pot makan doyan.....makan doyan sensorang nie macam makan nasi tengok tembok......boringnya....lagi satu..kang makan doyan sorang2 tengah jalan..kok kena colik tak pon kena sebat bag duit...naya jer,,,,,,,

Makanya....errr cuci mata jer nengok gambo doyan..........

psst-makanya...balik nie tak ke kelas (cancel class) justeru itu ke midv untuk mencari pancake doyan....sob sob..pancake..pon..pancake lah...
Me Naughty..me Netty

4 comments:

Farra Dhelina said...

alahai kesian nya kak..aduii mkn sorang2 lah ye..ape lagi..ajak lah bff tu mkn sekali..baru bes..boleh lawan sendawa durian..haha

pancake pun pancake lah! hehe jnji ada rasa doyan :)

[-suziey-] said...

jom pesta duyan jumaat ni mau? pergh best giler..

~@mOi ~~ said...

akak tau tak.. smlm si azis tu beli durian sebijik 27 hingitt!! gila mahal nk mamposss.. kena kencing jer. 1kg 12 hinggit.. kulit je yg teballl...

notti netti said...

Farra- uwaaa BFF tak boleh layan after opis..dia kena layan anak dia uwaaaa...makan pancake sensorang nak lawan sendawa ngan sapo lak haa...

suziey- jom nak?....tapi pastu masuk kerja balik ker?....mana nak cari doyan tengahri?

liza-mahal sebab tak ajak akak makan sama..tu yang mahal tuuuuuu....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno