Sunday, March 27, 2011

Bila Notti Netti Memulakan Rutin Baru menjaga Anak-anak di Kuala Lumpur........waaa...aku kalut!!!!!!!

Nenek saya Masuk spital......
and my mom la orang yang paling sibuk jaga my grandma kat hospital melaka.....scary pulak I tengok wad lama hospital melaka..macam sekolah convent I dulu..pintu dia...mak aiiiii sangat bersejarah.......macam dalam citer sister ngusat (hantu) pon ado.......

And becoz of that, my mom tak dapek nak jaga cucu-cucunya...anak I le tur..and I takkan nak bior jer kan...dah le my mom jaga sampai malam my grandma kat spital tu....

so..nak taknak..i terpaksa bawak key ell malam nie jugak....both my son......siot jer gamble bawak si starbuck latte tu naik kereta without carseat.......memang doa giler-giler la......jangan ada apa-apa..tengah2 malam pulak tu..dari alor gajah ke key ell.......and for the 1st time I tak speeding kat lebuh raya...bayeeekkkk jer i drive......

Sekarang nie I tengah fikir...camno nak hadap hari esok?.....okey, esok meybe mintak EL....kelas?...hmm tompangkan anak rumah adik kat klang..tapi...camno hari selasa????? takkan nak EL lagi????? haoii masalah problem tul.......

Nak kena cari baby sitter untuk 1 month nie....and somemore..kena cari maid for my mom.....adoiiiiiiiii

happy sebab anak2 ada dengan I kat key ell.....(no more honeymoons ya).....x happy bila fikir kena hantar anak kat babysitter...gerun pun ada haaaaaaa....
Me Naughty..me Netty

5 comments:

Emy Omar said...

Hospital Melaka kalau kena duduk old building memang amat menakutkan pada saya la..ingat lagi time arwah FIL warded,hubby kena jaga..saya nak turun lift pegi ke kereta pun takot ooo :-( so mcm mana nanti ni ween..baby Irfan & Imran nak hantar kat mana???Harap2 mereka ok ye

mamasuri said...

relak2..
tarik nafas dalam2..
mana nak cari maid a.s.a.p kan
hantar nursery je dulu..
bayar hari pun ada jugak tu...

sW33tdARLiNG said...

kena usaha cari orang yangmenjaga, yang penting kena tawakal.. serahkan pada Allah

mama tisya said...

bab antar ank ke babysitter tu kalo kecik2 mmg gerun...tp kalo dh terpaksa tawakal je la

td bc kt entry ayu,nenek ko dh meninggal..takziah ye

notti netti said...

emy- wad lama...scary giler.....

uols- takpe..masalah dah selesai dah eheheheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno