Wednesday, March 30, 2011

My Sis In Law Buat bunga Pahar From Tisue Paper.......Ada sesiapa yang berminat nak tempah???

 Nie salah satu hasil kerja My Sis In law.........

Nie satu lagi.......

Berminat????? nak kawin dah?.......haaa nak sesuatu yang baru pada bunga pahar anda????? (err betul ke bunga pahar???)...boleh bagitau yer :)

*><*
Me Naughty..me Netty

10 comments:

momguess said...

kalau aku kawin aku tempah yer
tapi bila kah TARIKH nye?
tettttttttttt

Nadhirah Ahmad said...

kalau dlm malaysia ni macam pahang, akak ada delivery tak.

cc said...

serius cantikkk! :D

ask your SIL to open up a blogshop, i'm sure ramai yg akan contact dia nanti ;)

notti netti said...

momguess- ko pilih jer tarikh then kasi tau aku...tetttttttttttt

Nadhirah- bolehhhh, no hal :)

cc- sure thing! I let her know okey :)

Anonymous said...

salam kak, sy nadia. nk tny brp harga bunga pahar nie klu utk 2 pasu pahar?
email sy nadz_2024@hotmail.com

Syima Syaz said...

canik......
blh email saya tak berapa harga bunga pahar tu? yg biru tu..
syimasyaz83@yahoo.com

nanti saya promote kat blog saya k...blog saya blog org nak kawin =P

Nadhirah Ahmad said...

brpa kos utk dlivery ke jnrtut?

notti netti said...

depends pada berat parcel....mungkin rm15-25 ringgit :)......

Anonymous said...

Salam, boleh sy tahu harga bunga ni 1 pcs berapa ya?

notti netti said...

sesiap yangberminat boleh ke facebook the function :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno