Tuesday, March 8, 2011

Korang Tau Tak Kat Mana Nak Tempah baju Kurung yang Best???

Short and simple jer....ayat aku..
Korang tau tak kat mana nak tempah baju kurung or baju kurung moden yang sangat best bila pakai....?
Harga takmo lah RM 400 sekali tempah.......yang best kalau dibuat favorite tailor...

Banyak kain yang nak ditempah...but ramai jugeks laaa tailor yang cam tak best jer buat (bila mereka busy or bnyk tempahan dah ambil..so buat baju kita cincai boncai....sebab kita pelanggan setia dia)

Ada satu tailor nie, best dia buat baju..kena jer kalau pakai baju kurung tu.....bahu terletak elok......tapi dia stay kat Kelantan....(kerani ofis ayu- mak dia yang buat...but mak dia stay kelantan).....aku tak boleh tunggu lama.....untuk makcik tu siapkan baju aku kat kelantan.....ada yang best jugak...orang Sabah buat...tapi Sabah! hadoiiiii jauhhh tu....harga pos pun mahal......

Jadi...korang ada kenal sesiapa tak tukang jahit....bukan DESIGNER yer...tukang jahit baju kurung yang best??? sekitar lembah Klang nie.....
Me Naughty..me Netty

7 comments:

Rifqi Zuhairi said...

kt opis angah ni ada...klu baju kurung..rm60..klu baju pesak gantung..rm70..baju kurung moden..rm80..mahal ckit tp jahitan dia cantik n tip top..angah selalu gak tempah kt situ....

notti netti said...

angah- dia nak kita dtg ukur or nak tgk ukuran baju yg sedia ada?

nur rabiatul adawiyyah said...

atul tempah kat keramat..tapi biase antar je baju cth kat adik dier kat opis ni..murah je kalau baju kurung biase rm30.00..mahal2 pon rm40. mmg dah biase ngan dier...

notti netti said...

ye ker atul? sedap eh dia buat?.....

Rifqi Zuhairi said...

kena dtg ukur skali..pastu dia simpan je dh ukuran kiter....

nur rabiatul adawiyyah said...

kalau atul sedap je..tapi kena tgk org gak net..

Anonymous said...

trisyiatailor.blogspot.com


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno