Tuesday, March 1, 2011

Tetiba aku lapar KFC....tapi takde kawan nak ajak makan.

Hari nie banyak kerja.....
er taklah banyak tapi ada la satu kerja yang kena siapkan by today.

aku pulak tak breakfast lagi
and sekarang nie aku tetiba lapar nak makan KFC...
sangat lapar kfc.....

mummy ayu takde, si suzie pun takde...aimi jauh nun di pavi......

alohhhh laparnyaa.....

sapa nak jadi geng makan aku hari nie?....
Me Naughty..me Netty

9 comments:

mama tisya said...

aku EL arini..ko soh je la saper2 tapaukn

*Miss Geli^ said...

aku pun tengahari ni kalu jadi nak makan keyepsi..jom ah

notti netti said...

oooo patut ko senyap pepagi buta kat mukabuku.

aneesz said...

smlm da pekena KFC celebration combo b dah...sodap bahh...

karipapsayur said...

Ptt la ko request nk jumpa kat KFC!!

bertuah betol!

kakchik said...

net, nak makan kfc juga. tgh duty ni blm blh rehat. lapar

notti netti said...

karipapsayur- muahahahahahahahahahaa

kakchik- ehehe dah dapat makan seketul..bos belanja.

aneesssz - aku dah mamam kfc dah..bos blanje

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. sian... klu dkt blh gak temankan mkn kfc

apix said...

jom2...awat x ajak apit...kalau org nk blnja ni suka sgt...heheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno