Friday, June 10, 2011

Hari Ni Sibuk Bangat!!


Ingatkan nak landing kejap, qada' tidur (sebab malam semalam jaga si starbuck latte)
tapi tak boleh, err kalau bahasa kiasannya, taak berpeluang langsung nak beradu barang 2 ke 3 minit.

Nak kena buat paper work URGENT.
See gambar desk aku.....macam haremsss jer....(tapi kalau tak busy pun meja still cenggitu kan? kan? kan?)
Update blog pon lambat......

Buat kerja URGENT nie sakit perut aku pulak tetiba datang......
sampaikan aku terpaksa tangguh nak membuang semata-mata nak siapkan kerja ofis dulu...
Macam tak boleh jer nak berparty-party tengahari nie.....hmmm

Uisshhh....camno korang? sibuk tak????
Me Naughty..me Netty

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
kena urgent keje trus stress
tu yg perut meragam
ahaha..
meja ko same je mcm meja kau sepahnya ari2 nett.
aku time gi kursus jer bru aku kemas petang2..
klu tak..
menimbun la segala mcm reta ats meja tu.
kuh kuh kuh

[-suziey-] said...

xjadi party ke???

Nana said...

hehe nett meja sy mmg slalu gini
nampak la kita ni bz banyak keje
padahal xde pong kekkee


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno