Thursday, June 16, 2011

Wah! Ex-Schoolmate saya masuk Mari Menari lah!

Huhuhuu pepagi cam biasalah
spotcheck 'Mukabuku' update sikit-sikit status
then ternampak satu foto my ex-schoolmate
tajuk foto 'Inilah Dia Senarai Peserta Mari Menari 2'

huhuhu biar betik, dia join mari menari (realiti tivi berbentuk dansing-dansing)
so i pun kelik kat foto tu, terus pada murai.com

Inilah Dia Senarai Peserta Mari Menari 2
my ex-schoolmate tu yang pompuan tu.

huhu memang sah, dia join.
nama dia Sarah Diana
I satu school dengan dia kat Maktab Sabah.
and I remember when I nak pitam time beratur kat perhimpunan...haaa Si Sarah (Pengawas) ni lah yang pegang I sampai habis lagu Negaraku. Dia pegang tak kasi jatuh. Huhuhuuu.....she so sweet....tak sangka dia jadi penari (bila tengok balik foto facebook dia).....dulu rasanya macam dia keras jer...but then...wow...!!! wallaaa...

tak sabar nak tengok Mari Menari Musim ke 2 on 17 Jun 2011, 9.00 malam (astro ria)
huhuuhuu.............support kawan-kawan.

psst - Bagaimanapun, episod pengenalan MM2 akan mula bersiaran pada 17 Jun ini, bermula jam 9 malam di Astro Ria. Manakala Siaran Langsung MM2 akan bersiaran setiap Sabtu dan Ahad bermula 18 Jun ini pada jam 9 malam di Astro Ria. (cut paste dari murai.com)


Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

wah..kena la undi gak pas nie..support kengkawan..

[-suziey-] said...

ko xjoin??? ok paham2

notti netti said...

ayu- ehehehehe support pun boleh, tak support jangan sekali eheheheh

suziey- ko nak sangat tengok aku menari ker?......wei tgh nie jum makan kek kat SR nak tak?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno