Monday, June 6, 2011

Video Clip Prima Yin Ada Unsur Panaszzz dengan Shahz Jaszle.....apsal aku lak tiba-tiba panas buntot nie...

Maybe sebab aku minat cikit-cikit kat Shahz Jaszle......tu yang pitam half-half tengok adengan separa biru dia kat video klip Prima Yin. Alaaaa bukan lama pun adengan tu..beberapa saat jerk..eheheh (kata wanita yang tak punya pendirian agama yang teguh...bukan aku eh?..eheheheh)

Siapa Prima Yin tu - Oh! dia adalah seorang manusia berjantina wanita dan penyanyi di dalam video klip tersebut. Video klip tu namanya ADDICTED. English nya lah..bukan Melayu.


Tapi seperti yang dijadikan isu kengkononnya video klip nie berunsur lucar...erm..bagi aku not bad laaa...okey what...bila lagi Malaysia nak buat video klip cenggini. Lagipun video klip nie untuk pasaran Hollywood. Up to date lah sikit (Jap lagi mesti ustajah bebel kat aku). Yang kena hentam teruk si Gambit Saifullah sebab dia yang produce video klip ni. Hmm sian, dia cuma fikir maju ke depan tapi maybe ada yang menyampah dengan video tersebut, maybe sebab pelakon lelakinya si Shahz Jaszle kan?....or maybe producer dia si Gambit sendiri. Or orang jeles sebab si Gambit tu boleh produce video cenggitu...
ko berani??????

Tapi apa-apapun dari sudut agama, agak tak eloklah jugak bukan muhrim buat adengan cenggitu
(aku nie kejap suka kejap tak suka)

Meh kita saksikan keseksian video klip ADDICTED tu..
sila totop mulut korang.





Wah! aku suka yang nie....encem si anak ikan nie eheheheheheh....

Err yang ni pulak aku takmo komen.....kaum adam leh la komen..marah ker..menci ker...tak elok..ker..cer korang yang ambik tempat shahs jaszle.....mau keras gak kat situ...eheheh kan? kan/ kan?....

korang nak tengok full video...ehehe aku takmo letak kat blog aku..korang tengok sendiri kat youtube..sekian.

Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

aku dh tgk dh ..gedik gesel2 mcm horny..hahahah..tp mmg tk sesuai ler wt videoclip gtu...tgu ustajah bg komen plak

notti netti said...

Aimi- Uishh ko lagi laju rupanya dari aku......isk isk isk ustajah cuti ari nie...eheheh

mama tisya said...

dh rmi blogger up citer ni..aku pn tgk la video nye...

**eh tk bc btul2 ek entry kung fu tu...bkn tgk kung fu tgk citer lain:-p

notti netti said...

tak..aku tak baca..aku baca gambar jer..eheheheheh m,uahahahaha 9malu..malu)...okee aku baca balik en3 ko sekarang..ehehehehhe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno