Wednesday, June 15, 2011

Pagi nie berbreakfastkan jajan credits to Maya Karim.

Aku lapar tadi
so, Oyat belikan aku nasi lemak sambal daging (kami selalu share berdua) aku makan ciput, dia pun makan ciput.
Tetiap pagi kalau dia datang masuk bilik aku, aku mesti tepuk tangan...kalau ada kompang, mesti aku akan kompangkan kedatangan dia. eheheeh semata-mata hanya kerana dia rajin bawak share sekali makanan breakfast dia kat aku...hik hik hik.

Tapi tadi, lepas makan dengan Oyat, aku dengar si MAYA KARIM laung, siapa nak order breakfast?...since dia nak turun beli BF. Aku pun mcm teruja tak cukup makan nasik lemak tadi (sebab nepsu makan aku kan besaw?)

So, aku mintak dia belikan jajan yang sedap.....
apa itu jajan yang shedap????


Haaa...ini dia......tempe rangup. Tak pernah aku makan nie pepagi hari. Tapi ntah cemana boleh terlintas word tempe  nie pun aku tak tau. Shedap jugak aku makan nie.......

lagipun bagus untuk otak dan untuk tumbesaran aku..hik hik hik

So kengkawan....jemput makan....
Me Naughty..me Netty

2 comments:

Nana said...

eh mana bli tempe ni
suke makan tempe ehhe

Puan tia said...

sedap kan kalau goreng rangup pehtu masak sambal..perghhhhhh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno