Wednesday, June 22, 2011

Duit Nuffnang dah masak ranum, rasanya boleh keluarkan kot.....


huhuhu. over jer ahkak nie kan?....korang hinggat duit Nuffnang aku RM ribu riban ker....tak sampai tahap tu lagi dek non.....but okey laaa.......takat RM189.02 sen nak buat belanja barang or nak beli kasut ker kan?....huuuuuhu...rasa macam nak tekan jer butang cash out my earnings tu....tapi aku ingat nak tunggu cecah bebetul RM200.

Apa-apapun aku nak ucap terima kasih kat Nuffnang...walaupun aku jarang benor dapat (almost 2 month kot) BE.....tapi niepun kira alhamdulillah laa jugak.....thanx Nuffy............luv you to da maxlah!

psst- entry bukan nak menunjuk..entry more to terujaa....alah..takat RM seratus lebih...korang lagi dasyat kan? kan? kan? eheheheheh
Me Naughty..me Netty

8 comments:

mama tisya said...

kalo nk cash out tgu ujung bln , br tk terasa lama cek akan smp...

apalg leh la party...hehehe

Nana said...

hehe mmg dah ranum sgt dah tu
bole dah klik cash hehe
sy tgu hjg bln ingt nk cashkan gak

notti netti said...

Aimi- ohh yer ke...keluar ujung bulan?..eheheh

nana- ehehe tu laa..dah ranum..leh kuar ujung bulan....ehehehe

mummy_ayu said...

betul kata Puan Amy tu, kalu nak cash out..ttekan ujung2 bulan, ujung belan depan..dapat la...leh la kita party..he he he..

notti netti said...

ayu- yeay.. best! best! party!

fazilzura said...

wahh leh tahan ler banyak nye tu , aci wat duit raya

ibuayahdamia said...

kita dah cash out ari isnin aritu...first cash out RM100++...so ni second cash out, memang tunggu amaount RM200++ pun...hehe...3rd cash out akan datang??? tunggu RM300++ lah kot...tapi berzaman gak tunggu tu...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wowwww besnye kita aritu dah cashout..la ni nak tunggu dapat RM50 dulu baru nak cash out..if nak himpun byk2 kang berbulu je mata tengok ehhehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno