Tuesday, June 7, 2011

Entry Untuk Mummy Ayu dengan Suziey.com aje.....ehhehehehe

Huhuhuhuhu..ala...aku tau korang mencanak-canak letih kejar anak korang kat shopping kompleks ION Mall kelmarin kan? muahahahahah suka aku tengok korang lari-lari sambil aku senyum jer...

Sib baik camera tinggal dalam kereta, tidak dah lama jadi bahan karangan kat blog aku...muahahahahahahah

Hari tu korang cakap apa?....nak kasi aku pulak bawak anak-anak aku and korang nak tengok aku berlari kejar anak kan?...muahahaha gelak lagi...

Aku dah alamipun..sebelum korang, cuma anak aku lari lite-lite gitu. Aku kan suara dragon, sekali bersuara anak sulung aku diam. Yang si starbuck latte tu tak boleh buat apa laa kan....sebab dia kecik lagi, kalau besar sikit, dia pun sure paham suara dragon aku. Muahahahaa....nak bukti?????

Haa nie buktinya...aku keluar bawak anak-anak aku ke MidValley. Mak Bapak aku takde yer.....Just Laki aku, aku and anak-anak.


Lokasi?...kedai Croc, MidValley. Nie aku nak ambil gambo si starbuck latte jer..tapi tetiba abang dia muncul......isk, mau aku kejar satu kedai.


Nie pulak, aku suruh si starbuck latte, duk diam-diam....haa nie duk diamlah, gambar berpusing....kalau duk diam-diam-diam...ntah gambar tertonggeng kot aku snap.


Susah betul nak suruh gambar elok-elok. Beza aku ngan anak ayu and suziey...hmm aku rasa, selain suara dragon aku.....mata akupun main peranan. Aku jeling jer kat si Imran 9abang sulung)...haaaa diam lah dia. Si starbuck latte, aku jeling cemanapun sampai naik juling...dia buat dekkkkkk jer...janji ada puting. Takde puting ribut satu Midvalley tu oooooooo.


Nak suruh duk diam cam tombak pun susah. hambik lah ko..
Budak jaga kedai tu at 1st tengok jer anak aku, macam nyampah pun ada...risau gak aku. Ye la, anak aku lari2 dalam kedai tu, kotnyer customer lari ker kan?....
tapi after laki aku beli dua pasang kasut Croc...e'eh...elok pulak muka masing-masing senyum....ceh!


Jadi, 
aku sebenarnya nak kata yang anak kita sama jer......bila dah muda remaja jer diaorang diam...cer ko suruh anak ko umur 15 tahun main lari2 kat shopping kompleks, ada diaorang nak?.....eheheheheheheheh, makanya....buat masa ni, biarlah diaorang lari2 asal tak lepas dari pandangan mata. Dah besar panjang tak boleh lari dah......kenangan tu......Ayu, kalau anak ko si Iris lari ke lombok...bagi tau aku..biar aku carik.......eheheheheheheh.........

psst- aku tak kisah, anak aku lari-lari kat Midvalley tu......akukan ada share........eheheheh
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

nk dgr la suara dragon...hehehe..nasibaik ko tk bw camera..kalo tk, sure pjg karangan ko

mummy_ayu said...

ha ha ha..senasib jugak la kiter..
sian kita....

[-suziey-] said...

hahhhaa byk ko pnya share..eh aku pn xkisah ank aku lari..hnss..aku suka exercise kejo ank aku..sbb dia kalau lari kalau aku xkejo mmg hilang dari pandangan mata..satgi aku plak yg meroyan..

nureen said...

sama la... terkejor sana terkejor cini.. suka suki jerr kan.. rasanya semua shopping mall kita ada share kan hehehhe notti2.. idaknyerr dh besau panjang 15thn nk lari2 lagi kan heheheheee

notti netti said...

Aimi- yaaa confirm pjg nye karangan aku.....ko pon bwk la sekali anak ko.

Mummy Ayu- ehehehehehe kan aku dah bilang.

suziey- aku patut sorok anak ko ari tu.

nureen- ahahah mana la tau ader yang umur 15 tapi perangai 2 tahun eheheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno