Friday, June 3, 2011

Yeay...Akhirnya Berjaya Jugak Beli Novel Kasih Yang Suci

Huhuhuu gumbira tidak terkata.

Taken from encik google

1st time happy beli buku, selalunya kalau beli buku (selain daripada diary) muka aku kelat-kelat nak bayar lebih-lebih kalau buku tu bersangkut paut dengan education. Hehehehe nampak sangat tak ikhlas beli buku pelajaran.

Time aku beli buku Mahathir tu, sebab bapak aku yang nak.....so, teruja dia lain macam sikit. tapi buku novel nie memang aku suka tahap melampaui batas-batas seorang mak 2 anak lah kiranya. Aku and Mummy Ayu pun beli, kali nie takde share-share baca........satu sorang beli. Ehehehe punyalah nak emo/sengih sorang-sorang bila baca buku nie nanti kan.

Hopefully anak-anak aku kat kg tak kacaulah, takpun aku kena baca after si starbuck latte tidur malam nanti. Oh! ya, tadi aku keluar makan ngan suziey.com and Ayu kat Pizza. Nothing much to story2......apa-apapun aku tak sabar dah nak baca novel nie. Korang yang belum ada novel nie, bila nak beli?...kat MPH baru lagi macam pisang panas gitu.


Me Naughty..me Netty

8 comments:

mama tisya said...

dh abis bc ..nk pinjammmmmmmmmmmm:-p

zara zaman said...

huh... nie pon tgh servey gak nie... nak beli online x de stok la plak...kene cari kat kedai buku la nampaknya...

notti netti said...

aimi- buleh, satu jam 5 hengget.

Zara- gie jer carik kat MPH baru re-stock

mummy_ayu said...

best2....
Amy kalu ngan aku murah sikit satu jam RM 4.95..amacam..ok?
he he he....

mama tisya said...

hahaha..kt online ada tp tk full version..jenuh nk bc novel online..hehehe..tebal tk bukunye...brp mukasurat??

[-suziey-] said...

ko g la baca berduet ngn ayu..pastu dua2 mcm org mereng sengih sorang2..ekkeke;D

notti netti said...

Ayu- ahahahah setuju!!!!!!!!

mamatisya-online tak best! oooooo tebal gak...

suziey- alahh ngaku jer ko nak join kitaorang sengih sama-sama ehehheeheh

mama tisya said...

kurng 5sen je..cit:-p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno