Wednesday, June 22, 2011

Family Breakfast Box For Oyat......


Huhuhu...aku totap dengan diet eh...
cuma aku makan pancake tu jer....namapun breakfast kan....
seronok pergi Mc D tadi..lengang jer orang....walaupun time tu aku sampai Mc D Bangsar around 6.50am.
hmm..tunggulah hari gaji nanti...confirm ramai beratur beli breakfast Mc D.

aku beli Mc D pepagi buta nie khas untuk Oyat....sebab dia rajin (almost everyday) share breakfast dia dengan aku.....so aku nak belanja dia Mc D.....actually since lastweek nak belanja...but asyik lewat bangunlah, kereta kaput la....

so..hari nie apa aktiviti korang...
aku start this month memang dah start busy.

psst- selamat berbreakfast kalian semua.

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mummy_ayu said...

mana aku punya...

Sidratul Muntaha said...

huuu..a
wal ko breakfast nett.
aku pagi ni tak thu lagi nak dtg breakfast ke tak sbb kwn baik dtg.
tensen.
huhuh..
pastu ade latihan choir.
tajk thulah sampai pukul berapa nak abis.
dan arini rasanya sgtlah malas!!
:(

notti netti said...

ayu- aahahah- ko kan hari2 beli mc d?..eheheheehhe

SM- wei bila nak jumpa ek?

Nana said...

pancake dia sedappp
menjilat jari

Oyat Ceritera said...

macam tau2 hujung bulan dah kering...mujur ada orang nk blnja MCD utk breakfast...hehehe suka...suka...

[-suziey-] said...

babe..hr ni jom arr sogo..mau survey guess..

fazilzura said...

smlm keyg makan mc nugget , beli 2 so pree 2 kotak


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno