Tuesday, July 19, 2011

Tersalah makan lagi semalam yang menyebabkan aku menjadi penunggu toilet sepanjang pagi.

Hmm apa aku makan semalam?...

pagi, makan nasi berlauk...so far okey
petang , makan pau.....so far okey
malam???? at midvalley pekena sushi king....ermmm so far okey kot....
balik rumah sampai tertidur letih......
kemas-kemas rumah tetiba haus...
nampak susu dutch lady kat dalam peti ais...tarikh expired 3.8.2011....aku habiskan satu kotak......low fat milk tu...yummy.....then baring baca novel sampai terlelap...kam time tu pukul 12.30malam........
Tetiba aku terjaga...rasa something kat perut.......aku berlari ke toilet yang sekangkang kera tu......keluar dari bilik air tengok jam baru pukul 1.30pagi....alahai...perut masih sakit......berlari semula ke toilet......seingat aku 4 kali aku bangun ke toilet......
tak bestnya..rasanya baru minggu lepas aku daah kena serang cirit birit...kali ni takkan kena lagi kot.....last sekali aku ke bilik air pukul 6 pagi tadi. Harap-harap tu yang terakhirlah sebab aku dah makan ubat.
tak sangguplah tertonggeng kat toilet ofis nie...kalau toilet rumah takpelah jugak.

-sensitip betul perut aku nie.......-
Me Naughty..me Netty

3 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alahai...
tapi tak sampai lagi tarikh expirednya air tu...
ke sebab makan shushi???
kasihan kamu...

notti netti said...

Orkid- itulah pasal- sob sob

mummy_ayu said...

tak abis2 ko nie..cibit2 jer...sian ko...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno